...

Хартия сватба: на модната книга Arta показа колекция от сватбени рокли

В Екатеринбург, на традиционното годишно модно шоу, модната статична изкуство представи необичайна сватбена колекция – Всички дизайнери на рокли направиха хартия. Целият модели представиха около тридесет такъв костюм за булки, две дузини хартиени дрехи за сватбата за деца, няколко идеи за облекло за приятелки и дори десетина чифта хартиени обувки – това е уникално, и всяка двойка наподобява работата на изкуство.

Много дизайнери на облекло с хартия са работили за първи път. Те отбелязаха, че отначало не е съвсем ясно как хартиените костюми трябва да седи на модели, но постепенно работата е толкова заловена, че не се е измъкнала от нея.

Хартия сватба: на модната книга Arta показа колекция от сватбени роклиХартия сватба: на модната книга Arta показа колекция от сватбени роклиХартия сватба: на модната книга Arta показа колекция от сватбени рокли

Въпреки факта, че дрехите са били хартия, критериите за ИТ бяха представени реални – бяха взети предвид последователността на тенденциите на текущия сезон, както и нивото на творческия подход.

Най-добре признат екипировката, в която дизайнерът използва тенденция канарче, както и триизмерна хартия декорации.

Преди това в Ню Йорк се случиха дефиле в Ню Йорк, преди четири години имаше колекция от сватбени рокли, които Изработена от тоалетна хартия. Тогава най-добрият модел получи награда от 10 хиляди долара. Модел на Donna Winker работи върху невероятна колекция, която, между другото, дойде и направи хартиена рокля за собствената си дъщеря. В него момичето се омъжи.

Хартия сватба: на модната книга Arta показа колекция от сватбени роклиХартия сватба: на модната книга Arta показа колекция от сватбени рокли

Тогава Winker отбеляза това Хартиените рокли са въпрос на бъдеще. Хартия и лепило – това е всичко, което е необходимо, за да създаде уникално изображение на булката. Хартията помага да се спестят при цената на облеклото и да приложите всякакви идеи.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rositsa Dimitrova

    Какви бижута, аксесоари и обувки са комбинирани с тези сватбени рокли от колекцията на Arta?

    Отговор
Добавяне на коментари