...

Модната къща Sonia Rykiel се затваря и спира

Париж търговски съд реши Мотор, известен с цялата френска къща Sonia Rykiel. Преди три години основател на модна къща беше изчезнал от живота, моден дизайнер Соня Риктел. И сега компанията има огромни финансови дългове.

Представители на модната къща са обжалвани пред съда да ги признаят в банкрут и в правната област да защитават срещу вземанията на кредиторите.

Модната къща Sonia Rykiel се затваря и спира

През последните три години след смъртта на основателя всички финансови транзакции на модерната френска къща водеха китайски инвеститори Първи марки наследства – Финанси Уилям и Виктор забавно. И въпреки огромните инжекции от пари в модната къща на Sony Riekel, не беше възможно да го реемират.

Съдът търси нови собственици, надявайки се, че някой ще поеме отговорността за компанията и финансовите си дългове, но да намери някой, който може да вземе модерна къща, неуспешна. И не защото предприемачите не искат това, десетки бизнесмени от цял ​​свят са кандидатствали за петиции, но съдът ги отхвърли, смятат, че кандидатите са финансово ненадеждни.

Модната къща Sonia Rykiel се затваря и спира

Модната къща притежава мрежа от шест магазина в Монако и Франция. Всички те ще бъдат затворени, а 131 служители ще бъдат уволнени, без да предоставят нова работа.

Всички останки от дрехи ще бъдат продадени на Rush цени, а самата марка се планира да бъде поставена с чук.

Самият Sonya Ricel е роден в семейството на еврейски имигранти от Русия и Румъния. Момичето е родено в Париж. Тя рисува перфектно и дори преди зряла възраст да започне да работи като дизайнер на витрини в текстилните магазини.

Модната къща Sonia Rykiel се затваря и спираМодната къща Sonia Rykiel се затваря и спира

Съпругът на Соня избра директора на текстилния магазин и беше в този магазин, който през 1962 година въведе първата колекция от легендарни широки пуловери. Това нещо бързо стана тенденция, особено обичаше нейните жители на САЩ.

И шест години по-късно, Sony имаше собствени бутици по най-модерните Парижки улици.

Модната къща Sonia Rykiel се затваря и спираМодната къща Sonia Rykiel се затваря и спира

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyan Ivanov

    Защо Модната къща Sonia Rykiel се затваря и спира? Каква е причината за това решение и какви са последиците за марката и за модната индустрия като цяло?

    Отговор
Добавяне на коментари