...

Victoria & # 39 + S Secret уволнени неговото & # 171 + ангели & # 187 + и много са много недоволни от заместването си

Това е всичко. След 23 години верни служене, легендарните „ангели“ на американската марка на бельото Виктория накрая сгънаха крилата. В средата на юни ръководството на компанията обяви широкомащабно ребрандиране: вместо обичайните ангели, марката сега ще представлява група от „успешни и вдъхновяващи“ жени, някои от които не са свързани с света на модата. Новата група представители ще носят лаконично име срещу колективен.

Victoria & # 39 + S Secret уволнени неговото & # 171 + ангели & # 187 + и много са много недоволни от заместването си

Те не са ангели

Мисията на новия екип е да представлява „реални“ клиенти, и да накара обществеността да забрави веднъж „патриархални“ ценности, като сексуални шоута с пера и ръкавици, бродирани от скъпоценни камъни от сутиени и дългокраки с красота Параметри 90-60-90. \ t. Марката често беше критикувана за липсата на разнообразие – всички „ангели“ в тайната на Виктория бяха един и същ тип и по мнението на някои, абсолютно не представлявани от клиентите на компанията. Спомнете си, че за първи път „ангелите“ се усещат на подиума в далечината през 1998 година. Сред легендарните представители можете да споменете Карън Мюлдер, банките, Хайди Клум, Гисел Бундчен, Летисия Каста, Миранда Кер, Рози Хънтингтън-Уитлей, Алесандра Амбросио и Давън Круз.

Времето отиде, но марката не бързаше да се промени, всичко е същото, отколкото да дава предимство на дългокоси красавици с перфектни форми. Само през 2019 г., в редиците на моделите имаше Mannefer Plus размер Eli teit cutler, а след това беше добавен за момичетата Валентин Сампайо. Но това не беше достатъчно за обществеността, а феминистите поискаха промяна. Американски футболист и ЛГБТ активист Меган Рапино, индийска актриса и певица psopra, китайски скиор Алин Гу, британски журналист и фотограф Аманда де Кан, швейцарски-американски модел плюс казва Палома Елсесиер, Южен Судан-Австралийски модел, и бразилски модел Transgendend Valentina Sampayo.

Жените в по-голямата си част подкрепиха инициативата на ръководството, въпреки че някои все още изразиха съжаление, че магията на марката показва, очевидно дойде края. „Ако вярвате в тайната на Виктория, жените трябва да искат да бъдат такива като Меган Рапино, а не Адриан Лима“ Пише един разочарован клиент на Twitter. Силно, всичките им недоволни бяха изразени от мъже, откровено мрежи за появата на нови представители и използвайки за това много по-малко запазени термини от жените.

Какво мислиш за това? Дали лидерите на марката са били прав, отказват „ангели“ в полза на нов екип? Ние се интересуваме от вашето мнение!

Victoria & # 39 + S Secret уволнени неговото & # 171 + ангели & # 187 + и много са много недоволни от заместването сиVictoria & # 39 + S Secret уволнени неговото & # 171 + ангели & # 187 + и много са много недоволни от заместването си

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamen Georgiev

    Защо Victoria’s Secret уволнени собствените си „ангели“ и много от тях са толкова недоволни от заместването си? Каква е причината за тези промени и кой ще бъде новият подход на марката?

    Отговор
Добавяне на коментари