...

Fashionista показва 10 стилни начина за връзване на носна кърпичка

Лято – най-доброто време за смели експерименти с нови модни тенденции. И не само: дизайнерите също така съветват по-често да си спомнят несолените класики, позволяващи винаги да изглеждат скъпи и стилни, въпреки бюджета и размера на гардероба.

Сред печелившите опции си заслужава да се спомене носна кърпичка, която ви позволява да направите ярка акцент в най-лесния лук.

Fashionista показва 10 стилни начина за връзване на носна кърпичка

Като това, без многообразие? Не непременно подхранвайте десетки различни шалове – просто просто научете как да победите същия аксесоар по различни начини!

В това видео, Тоня Карпенко показва подробно 10 красиви начина да завържат носна кърпа. Всяка модаща ще намери сред тях опцията, която е подходяща за нея!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Tanya Petrova

    Виждам, че Fashionista споделя 10 стилни начина за връзване на носна кърпичка. За жалост, не я разбирам много добре. Бих искал/а да попитам какви са тези начини и само ли предлагат възможности за носене на кърпичката или има и други съвети относно стилното облекло? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари