...

FUROSHIKI: Направете лятна чанта от носна кърпичка

Такава чанта може да бъде направена за 3 минути! Няма да ви трябват нишки, защото нищо няма да трябва да бродира. Всичко, от което се нуждаете, е стилна носна кърпа, вписана в общ образ.

FUROSHIKI: Направете лятна чанта от носна кърпичка

Как да си направим торбичка

Оказва се, шалът може да бъде вързан не само на главата и шията. Също така може да получи отлична чанта!

Фурошики се превежда като „килим за баня“ и е квадратна тъкан, която се състои от носещи обекти.

Всъщност японското изкуство обвивам неща, подценени: Тъканта, която се превръща в нещо, придобива формата на темата. Такъв товар е удобен за транспортиране. В допълнение, тази опция може да се използва като колапс на подарък. Оказва се оригинален.

Перфектната опция е да се вземе шал-kara 90×90 cm или 70×70 cm. Разглеждаме снимки и повторим.

FUROSHIKI: Направете лятна чанта от носна кърпичкаFUROSHIKI: Направете лятна чанта от носна кърпичкаFUROSHIKI: Направете лятна чанта от носна кърпичкаFUROSHIKI: Направете лятна чанта от носна кърпичкаFUROSHIKI: Направете лятна чанта от носна кърпичка

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rosen Kolev

    Моля, извинете ме, но мога ли да ползвам всякакъв вид кърпичка за тази идея или има специални изисквания? Имам стари кърпички, които искам да използвам, но не съм сигурен дали ще станат за проекта. Бих се радвал на съвет или указания. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари