...

Парис Хилтън иска деца, но в бъдеще

Потенциалният наследник Хилтън Хотел Хилтън 39-годишният Парис Хилтън премина процедурата за замръзване за яйцата си.

Парис Хилтън иска деца, но в бъдеще

За такова решение актриса, певец, дизайнер, моден модел, разказан в интервюто на Франк в неделя. Тя реши на такава стъпка преди няколко години, след като слушаше съвета на приятелката – не по-малко „звезда“ Ким Кардашиан.

Париж обяснява решението си, както следва: всички жени трябва да направят същото. Тя ще ви позволи да контролирате живота си и да не мислите постоянно за това, което тя трябва да се оженят спешно, за да роди деца.

Хилтън се мечтае за раждането на близнаци и вярва, че ще бъде отлична майка. Жената вече е казала преди това различни издания за тяхната любов към децата. Тя обожава дъщерята на брат Барън и две дъщери на сестрите Ники. Тя намира общ език с племенници и смята себе си за „стръмна леля“.

В момента Париж е в отношенията с връстниците, Картър Рем. Нов приятел – бизнесмен. Светската лъвица е луда за него и вярва, че най-накрая намери човека. Тя иска да прекара остатъка от живота си с него, да създаде семейство, да има общи деца, да не се съмнява – той ще бъде прекрасен баща.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anastasia Ivanova

    Защо Парис Хилтън иска деца в бъдеще? Цели ли да продължи фамилната си линия или има други причини? Има ли някакви специални планове или желания за децата й? Би ли избрала да осинови или да има биологични деца? Въпроси като тези ме интересуват и ме карат да се замисля за мотивациите зад избора на Парис Хилтън да преживее радостта от майчинството.

    Отговор
Добавяне на коментари