...

& # 171 + Не го правите!Шефът казал, че хората по света са погрешни да ядат суши

Суши и ролки – любима храна на мнозина. Трудно е да се отречеш удоволствието да се насладите на екзотични ролки. Главният готвач от испанския град каза на вестника на настойника, че по целия свят не яде по правилата. Нека да разберем какви грешки правим в консумацията на суши.

& # 171 + Не го правите!Шефът казал, че хората по света са погрешни да ядат суши

По-малък сос и никакви пръчки

Според готвача, всеки се потопете в соя сос ориз, но това е погрешно, то е предназначено за риба. Както изяснява Малус, суши трябва да ядат свежи, защото суровите морски дарове са замесени за тяхната подготовка.

„Това ястие е родено в Югоизточна Азия, където рибата е лекувана със сол, оризов оцет и ориз. Уловени риби, разпръснати сол, след това поръсете с ориз. Целият улов беше поставен върху бъчвите и прикрепен към нещо тежко. Рибите бяха използвани няколко месеца по-късно и разбрал ориза, „споделя мануса.

Постепенно суши започна да се разрежда от други съставки, а днес това ястие е истинска кулинарна работа на изкуството! Много суши са свързани с Япония и няма причина, защото те се считат за традиционно ястие.

Готвачът добави, че сосът трябва да се използва в минимални количества и не е необходима и не е необходима. Manusu съобщава също, че Vasabi трябва да се използва в минимално количество, а суши е по-добре да поставят риба в езика – това е достатъчно по-добър вкус.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Maria Petrova

    Желаете ли да споделите причината зад шефа да смята, че консумацията на суши е грешна за хората по света? Има ли научни обосновки или това просто е лично мнение? Възнамерявате ли да насърчите други видове храна или просто желаете да критикувате хората, които консумират суши? Бих искал да разбера повече за виждането на Вашия шеф.

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: