Диетолог казал на какви супи са най-полезни. Подготвянето им е по-лесно & # 160 + сега!

Dieter Decker на Olga говори с телевизионен канал „звезда“, където разказа за най-полезните супи. Най-важното е, че тяхното готвене не отнема много време и съставките, които влизат в супата, са евтини.

Диетолог казал на какви супи са най-полезни. Подготвянето им е по-лесно & # 160 + сега!

Зеленчукови и леща супи – най-полезната

На първо място, спомена за хранене, леща супа. Тя подчерта, че е богат на катерици. „Супата включва само 12 аминокиселини, но тя може да бъде разредена чрез добавяне на месо в него“, споделеният Декер.

В допълнение, Leachy супата е добре засилена от имунитет.

Второ място взе зеленчукова супа с месо. В същото време няма значение какви зеленчуци се използват за приготвянето му: пресни или замразени.

„Ако подготвях супа за себе си, бих добавил тиквички, боб на подлока и, може би, целина. Това е най-малката от групата въглехидрати. И ще бъде между другото малко месо от месо, „добави Олга.

Така че с минимална цена можете да приготвите полезна супа!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Blagoy Petrov

    Интересувам се, какви са най-полезните супи според диетолога? Имам нужда от идеи за лесна подготовка. Моля, споделете вашите препоръки!

    Отговор
Добавяне на коментари