Няма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искри

Необичайна ярка тенденция заловен света. Модата дойде Блестящи цици – „брилянтни гърди“.

Дамите от всяка възраст, във всякакъв размер на бюста, излагат гърдите и щедро го увеличават с пайети и глюлични декоративни камъни върху стикери.

Отначало, толкова блестящо в буквалния смисъл с думите на представителя на красивия секс, доволен само абонати в социалните мрежи, но сега явлението надхвърля интернет хобитата и в тази форма Жените започнаха да се появяват в масови събития, на фестивали, на партита.

Експертите не изключват, че най-смелите представители на красивия пола скоро ще дойдат на улицата, във всеки случай, в курортните градове вече е перспективата за най-близко бъдещето.

Няма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искриНяма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искриНяма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искриНяма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искриНяма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искри

За женска гърда, тази година се превръща в истинска „златна епоха“ – модата приветства отказът на близки сутиени и в същото време не поставя тесни изисквания за размера на бюстата – Притежаването на всяка гърда може безопасно да бъде техните „съкровища“ на този свят.

„Брилянтни гърди“ е доста проста – е достатъчно да се покрие блясъка, да прилепи всичко, което блести, включително кристали. И ето той – уникален образ е готов. Наскоро стилистите са забелязали, че всички пайети не са ограничени, а красотата започнаха да избират трептящи бои за тяло, фолио, кристали, пера.

Преди да приложите изображение на тенденция, кожената зона за обезмасляване, към него се прилага гел за коса. И когато брилянтният дизайн ще бъде създаден, той е фиксиран със силен лак за фиксиране.

Няма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искриНяма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искриНяма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искри

В тази форма е нежелана да падне под дъжда и да скочи в басейна. Да, и на слънце не се препоръчва за дълго време – лепило и боя ще отслабят, потока и всичките красавици, които сте създали с такава фантазия, ще бъдат заклани с тях.

Прочетете повече  Препъване камък - алкохол: китайците казаха какво не харесват в руските жени

Блогерите на красотата твърдят, че Следващата стъпка в следващата тенденция ще бъде блестяща плячка – „брилянтни свещеници“. Първите опити вече имат място, въпреки че все още не са получили широко разпространени.

Няма какво да се скрие: голите гърди се наричат ​​най-разпространената тенденция на лятото, плеткан от искри

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rosen Dimitrov

    Въпросът на читателя е: Защо голите гърди се смятат за най-разпространената тенденция на лятото?

    Отговор
Добавяне на коментари