...

Препъване камък – алкохол: китайците казаха какво не харесват в руските жени

Китай Jimu Chutian реши да разкрие истината за брака на руските момичета. Според него те имат свои собствени функции и може да бъде проблем във връзка с мъж-китайски.

Chutyan каза, че приятелката му е позната, която се е вързала в брака с китайците. Те се срещнаха, когато момичето дойде да учи в Китай.

Препъване камък - алкохол: китайците казаха какво не харесват в руските жени

Руснаците – борба с нация

Руската жена не успя да устои на очарованието на китайския Ухаджър: той се грижи, внимателен и винаги е готов да поеме отговорността.

– След брак тя каза щастлива в брака. Тя има прекрасен съпруг, но има нещо, което тя не издържа!- Каза на Джиму.

Според автора между руската жена и нейният годеник на препъната блок е алкохол. В Китай те вярват, че една жена не трябва да пие – тя не я нарисува. Освен това Джимиа добави, че вярва, че руснаците „бойната нация“, в която не само човек, но и жени.

„Ако човек в Русия няма хоби, хората обичат да посещават клубове и напитки. Дори сред момичетата има още по-склонни да пият – каза Кутета. В допълнение, руските момичета не толерират, когато някой ги контролира, всичко е различно в Китай.

Със своето мнение, Chutany споделя с „inoSmi“ – много много се интересуваха от намирането на мнението на китайците за руските момичета.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Tihomir

    Моля, може ли някой да обясни защо Китайците специфично говорят за това какво не харесват в руските жени, включващо препъването на камък с алкохол? Това има ли някакъв исторически или културен контекст или е просто преценка на лично ниво? Бих искал да науча повече, за да разбера значението зад това изказване.

    Отговор
  2. Adriana Petrova

    Интересно ми е да разбера за какво точно се отнася китайското становище и какво ги пречи на китайците да харесват руските жени. Има ли специфични културни или социални аспекти, които се отразяват на тяхното мнение? Бих искал/а да науча повече детайли.

    Отговор
Добавяне на коментари