...

Така че не се случва: феновете на Киан Ривца се оказаха шокирани от появата на избрания от него

Брутален красив и вечният холивуд бакалавърска Киану Рийвс спряха да крият личния си живот и той шокира феновете му. Не че самият факт на връзката му с жена стана изненада и откритие, и Самата жена предизвика много недоумение. Актьорът представи своя километър на света – художник Александър Грант. Десетки снимки удариха мрежата, на която любителите прекарват времето си заедно.

Рийц обясни, че той в началото той и Александър не искат да разкриват връзката му, но сега осъзнаха, че всички те са сериозни. Грант и Киан сега се появяват заедно на всички светски събития, държат ръце и изглеждат доста щастливи.

Така че не се случва: феновете на Киан Ривца се оказаха шокирани от появата на избрания от него

Александра отпуска 46 години, докато самият актьор вече е на 54 години. Въпреки това, феновете са отбелязали, че безвъзмездната помощ изглежда много по-възрастна от своя партньор. В допълнение, той няма безпроблемна сметка от стандартите за красота на Холивуд.

Грант не е озадачен от проблема със засяването – сива коса не смята, че е необходимо да се рисува, Почти не използва козметика и не следва модата.

Феновете на актьора дойдоха на истинския ужас и започнаха да критикуват своя избор. Дори най-отдадените фенове, които като цяло и общо вярват, че външният вид на човека изобщо не е важен.

Така че не се случва: феновете на Киан Ривца се оказаха шокирани от появата на избрания от него

Ако тя се отрази в посоката на конвенцията, искам да пожелая на Keanu поне малко щастие, защото неговият личен живот беше преди Александра да не е толкова красива.

Никога не е бил женен. През 1999 г. той и неговата приятелка актриси Дженифър Сайм се появи на мъртвородено момиче. Същото след две години умира в автомобилна катастрофа.

Въпреки факта, че Киану влиза в света списък на най-известните атеисти, през последните години започва често да говори за вяра в Бога или други сили. Той твърди, че продължава да търси отговори на мъченически въпроси.

Така че не се случва: феновете на Киан Ривца се оказаха шокирани от появата на избрания от него

През последните години, на среща с безвъзмездна помощ, Рива често виждаше само по улиците. Той обичаше да седи на пейка на пейка, да пие кафе точно на бордюра или да прочете списанията в метрото. 15 юни, рожден ден на актьора по инициатива на феновете е обявен „Happy Rivsu Mood Rise“.

Сега, очевидно, има някой, който да отглежда настроението на Киан. И това, ако мислите, не е толкова лошо.

Така че не се случва: феновете на Киан Ривца се оказаха шокирани от появата на избрания от негоТака че не се случва: феновете на Киан Ривца се оказаха шокирани от появата на избрания от него

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Desislava Petrova

    Наистина ли Киан Ривс избра някого, който изненада феновете му? Какво ги шокира и защо? Може ли да се разбере повече информация за тази поява и за отношенията на Киан с избрания от него?

    Отговор
    1. Slavi

      Да, Киан Ривс наистина избра някого, който изненада много от неговите фенове. Той обяви, че момичето, което го е шокирало с променливата си външност и таланта си, е Александра Грант – художничката, която е известна със своята авангардна работа. Нейната непредсказуема и креативна натура е това, което привлече вниманието на Киан. Връзката им привлече много интерес от страна на медиите и публиката, но двамата запазват своята личност пред очите на обществеността. Техните отношения се развиват добре и те изглеждат щастливи заедно.

      Отговор
Добавяне на коментари