...

Не е красива!# 187 +: 45-годишен чарлиз Терон в бикини на почивка в Гърция шокирани фенове

Американската актриса Charlize Theron реши да си вземе почивка и да се отпусне в Гърция със семейството си. Папараците, разбира се, не спя – снимаха холивудската актриса по време на морето.

Не е красива!# 187 +: 45-годишен чарлиз Терон в бикини на почивка в Гърция шокирани фенове

Бански костюм в минимализъм

Charlize Theron избра черен бански в минималистичен стил и като орнаменти тънка верига с окачване.

Звездите са много уморени, премахвайки се в киното и те трябва постоянно да ходят в грима. Шарлиз Терон на почивка е позволил да се отпусне – тя почива без грим.

Папараците успя да улови актриса за няколко забавления: плуваше, след това се къпеше с дъщерите си на надуваем кръг, после яздеше хидроцикъл.

Не е красива!# 187 +: 45-годишен чарлиз Терон в бикини на почивка в Гърция шокирани фенове

Под края на водните забавления, Чарлиз Терон пиеше кафе, възхищавайки се на Егейско море. Феновете отбелязаха отличната й фигура: „Вие сте чар, но ще стреляте малко“, „неприлично красиво!““ Това е, което разбирам релаксация!““ Много тънък „.

Шарлиз Терон – Самотна майка. Тя бушува две момичета: 9-годишен Джаксън и 5-годишен август.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Georgieva

    Можете ли да споделите снимка или повече информация за да можем да съдим дали е красива или не? Има ли други фактори, които влияят върху това мнение? Ще бъде ли тази снимка публична?

    Отговор
Добавяне на коментари