...

45 години зашеметяваща актриса Шарлиз Терон

Днес холивудската актриса харлизира Терон и майките на осиновения рожден ден на децата. Тя навърши 45 години. Мнозина я познават на ролите в популярните филми: „луд Макс: път на изрод“, „адвокат дявол“ (ролята на нейната звезда), „чудовище“. Гледайки актрисата, объркана – като шарлизният може да изглежда толкова голям в нея 45? Вероятно тя има свои тайни на красотата, да разберем.

45 години зашеметяваща актриса Шарлиз Терон

Малко биография

Американската актриса и модел Charlize Theron са родени на 7 август 1975 г. в Бенони. Вече на 6-годишна възраст, тя знаеше, че би искал да постигне много в живота, в противен случай как можете да обясните ревността на момичето да се включи в балет? На 13-годишна възраст тя падна в балетно училище и отвори големите хоризонти преди шарнир. В 16 актриса спечелиха състезанието на моделите, а година по-късно той влезе в престижното танцово училище в Ню Йорк.

За съжаление за харлиз, това се случи непоправимо, което сложи края на балетната си кариера. Тя рани коляното. Charlize Theron след това, което се случи да се опита да се опита да има късмет в Холивуд – и не загуби! Първоначално тя има малки роли, но след снимане във филма „Адвокат на дявола“, където играе с Киану Ривц, на актрисата падна от филмовата студия.

През 2004 г. Шарлиз Терон получи Оскар за ролята във филма „Чудовище“. В името на ролята, която трябваше да се окаже от ослепителната красота в грозния сериен убиец. Какво просто не правите за любимата си работа!

Тайните за красота

И сега нека поговорим за най-важното нещо. Тъй като 45-годишният Чарлиз Терон успява да разгледа 35? Тя има свои собствени тайни за красота. Една от най-красивите жени на планетата рядко прави грим. „Просто?“ – ти питаш. Не, тя също усуква миглите и ги боя с Dior Show Mascara, и за косата да бъде обемна, тя използва рициново масло.

След като се събуди (и това се случва рано, до 6:00 часа, защото тя трябва да събере деца в училище) актрисата причинява слънцезащитен лагер. Известно е, че въздействието на слънчевите лъчи влияе негативно на кожата (можете да слънчевите бани на не повече от 15 минути на ден). За нощно грижа, Charlize избира серум Мила Мурси и овлажняващ крем La Mer.

И, разбира се, блестящият шарлиз не представлява живота си без редовно обучение (обича да се занимава с пилатес) и здравословно хранене. Тя включва пресни плодове и зеленчуци. Шарлиз, щастлив рожден ден! Очакваме с нетърпение нови филми с вашето участие.

45 години зашеметяваща актриса Шарлиз Терон

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Както един от почитателите на Шарлиз Терон, искам да попитам каква е била най-впечатляващата роля на тази изключителна актриса през тези 45 години? Кои са филмите, в които тя най-много ви впечатли с таланта си?

    Отговор
Добавяне на коментари