...

30 години по-късно: жените са правили снимки в бански костюми преди тридесет години и казаха, че можете да се почувствате

Три британски пияница на странен експеримент. Те решиха Просто опитайте отново бански костюм, в който се отпусна на плажовете точно три десетилетия. Те внимателно записаха всичките си преживявания и чувства, които в същото време преживяха и ги споделиха с британските издания на слънцето.

Първият, който участва в психологическия експеримент, беше решен 50-годишен Ванеса Пауъл, Пресядане в Лондон. Тя се появява пред фотографите в розов костюм за къпане на една каишка с напълно отворена област на корема. Ванеса отбеляза това не се чувствах старомоден, В края на краищата, през текущия сезон, като три десетилетия, в модни неонови и киселинни нюанси.

Отново да има любима младост на бански костюм, жената отбеляза това Чувствах се по-млада и весела. На фотосесията жената дойде с някаква предпазливост, но оставяйки студиото, отбеляза, че в продължение на много години тя не се чувстваше толкова уверена и привлекателна.

30 години по-късно: жените са правили снимки в бански костюми преди тридесет години и казаха, че можете да се почувствате

Вторият участник в експеримента е 60-годишен Сузи Силви. Жената не се срамуваше да сложи богата червена бикини с пайети. Психолозите, които са провели експеримент, са много изненадани от изявлението на Сузи. Жената отбеляза, че в това бикини светна гладко преди година на плажа с възрастната си дъщеря. Да, хората постоянно се обърнаха, но Suzy вярва, че това се случи единствено поради нейната привлекателност.

В бански костюм от тридесетгодишна жена Чувствах се спокойствие – тя вече не е необходима от кожа, за да се изкачи, за да изглежда привлекателно за мъжете, сега тя може да бъде красота изключително за себе си.

30 години по-късно: жените са правили снимки в бански костюми преди тридесет години и казаха, че можете да се почувствате30 години по-късно: жените са правили снимки в бански костюми преди тридесет години и казаха, че можете да се почувствате30 години по-късно: жените са правили снимки в бански костюми преди тридесет години и казаха, че можете да се почувствате

Третият участник в експеримента 59-годишен Ким Аштън От Кардиф, последва стария си черен отделен бански костюм и беше изненадан да открие, че тя се чувства в нея в три десетилетия по-удобно, отколкото в младостта. През годините любовта се е появила и достойна самочувствие, която вече не зависи от степента на мъжко внимание и като цяло е присъствието или отсъствието му.

Психолозите отбелязват, че „терапията със стари неща“ може да се използва за намаляване на женската депресия, която дамите са най-чувствителни след 55 години. Връщане на доверие, радостта е напълно възможна, а не с помощта на таблети, но С помощта на любими бански костюми от младостта или старата любима рокля, с които със сигурност са свързани положителни спомени.

И затова жените съветват Не бързайте да се отървете от старите неща. Предпочитат от тях трябва да бъдат спасени. Първо, те могат да бъдат показани на дъщерите им и, второ, те ще бъдат под ръка, за да повишат настроението и самочувствието, когато в това се появява острата необходимост.

30 години по-късно: жените са правили снимки в бански костюми преди тридесет години и казаха, че можете да се почувствате

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rada Todorova

    Дали може да споделите някои от снимките отпреди 30 години и да разкажете хората ли се чувстват различно днес, според вас?

    Отговор
Добавяне на коментари