...

Първият топ модел в Hijab завърши кариерата & # 171 + поради загуба на себе си & # 187 +

Khalima Anen 23 години. Тя стана първият топ модел в хиджаб. Момичето призна, че заради религията трябваше да изостави кариерата си, защото много често трябва да прави компромиси.

Първият топ модел в Hijab завърши кариерата & # 171 + поради загуба на себе си & # 187 +

„Аз обвинявам себе си за наивност и бунт“, споделяха халим

Поради религиозните убеждения на Халима Адеем реши да завърши с кариера, въпреки факта, че всичко работи добре. Тя коментира решението си: „Аз се обвинявам, че ще се погрижа за способностите си. Обвинявам себе си за бунта и наивност. И мога да обвинявам факта, че много малко мюсюлмански стилисти „.

Халима винаги се чувстваше смутена, защото стилистите не знаят изобщо какво да правят със затворени дрехи и хиджаб. Поради дейността си момичето трябваше да пропусне молитвите, а наскоро разбра, че започва да се губи. Според нея, губят „връзка с вас“. Благодаря на дизайнерите, които й позволяват да осквернят подиума в хиджаб.

Първият топ модел в Hijab завърши кариерата & # 171 + поради загуба на себе си & # 187 +

Но потребителите на мрежата са се оказали като фута за модната индустрия. Те помолиха момичето да бъде по-секси и тя е причинила чувството й за дискомфорт. Халима стана известна през 2016 г. след участие в конкурса за Мис САЩ. Тя забеляза Карин Ройфелд. Халим се радва и без колебание подписал договор с IMG, след което започна да поставя за лъскави списания и да участва в шоута.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Georgieva

    Бих искал да попитам какво означава „загуба на себе си“ в контекста на кариерата на първия топ модел в плат Hijab? Каква беше причината за това и какви са последиците?

    Отговор
Добавяне на коментари