...

Добре забравен стар: топ модел Емили Ратаковски решава & # 171 + за Reanime & # 187 + прически на 90-те години

Върнете се в модата на нещата и тенденциите, които бяха на върха на популярността в края на миналия век, печелят инерция. И красавиците, които в това време дори дори не се появиха на светлината или бяха напълно бебета, сега съживяват образите, които техните майки и баби обичаха.

Фотографи успяха да премахнат американския топ модел Емили Ратаковски в Ню Йорк с нов род. Красива жена излезе с висок сноп и двама пуснати коси от двете страни.

Добре забравен стар: топ модел Емили Ратаковски решава & # 171 + за Reanime & # 187 + прически на 90-те годиниДобре забравен стар: топ модел Емили Ратаковски решава & # 171 + за Reanime & # 187 + прически на 90-те години

В края на миналия век всяка трета дама отиде с такива прически, а популярният стил е станал популярен след като Ашли Олсен актриси се появи с него и Мери Кейт, както и певец Линдзи Лоън.

Добре забравен стар: топ модел Емили Ратаковски решава & # 171 + за Reanime & # 187 + прически на 90-те годиниДобре забравен стар: топ модел Емили Ратаковски решава & # 171 + за Reanime & # 187 + прически на 90-те години

Трябва да се отбележи, че само една прическа на Ратаковски не е ограничена до. Тя допълва ретро изображението с тънки слънчеви очила и големи пръстени.

Експертите в света на модата отбелязват, че Емили усърдно и дори нещо умишлено се опитва да върне тенденциите от миналия век. Преди това тя се появява в широка кожена възраст с впечатляваща ключалка. Такива колани идват от осемдесетте, но стилистите отбелязаха, че сега са получили „втори живот“ и могат да претендират за нов удар в тенденцията.

Емили Ратаковски вероятно по този начин се опитва да възкреси спомените на децата си. Тя е родена през 1991 г. и може да види прически и чанти от времето в най-впечатляващата и нежна възраст. В модела на бизнеса момичето падна след 14 години. Работи по договор с Forever 21 и Nordstrom марки. Моделът е заснет в кино и клипове. Тя може да се види в клипа „замъглени линии“ Робин Тика и „Любовта на някой“ ролер на кабън.

Миналата година Емили омъжена едва след няколко седмици за актьори Себастиан Бир МакКклюкъл.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Koleva

    Възхищавам се от Емили Ратаковски за решението й да носи прически от 90-те. Искам да попитам, защо много хора считат, че този период е достоен за възраждане и какво привлича толкова много хора към него? Разкажете ми за вашите спомени от 90-те и как се отразяват в сегашния моден свят.

    Отговор
Добавяне на коментари