...

Основни тенденции 2021: Изберете нещо

Модата – циклична и стил е постоянна. Стилистите съветват да не следвате сляпо модата, но изберете онези неща, които отивате. За щастие, тенденциите 2021 са доста разнообразни, така че можете да комбинирате и двете!

Основни тенденции 2021: Изберете нещо

Нека да разберем какви неща трябва да бъдат в гардероба във всяка мода.

Кожени неща

Основни тенденции 2021: Изберете нещо

Кожени неща – един от най-модерните тенденции 2021. Освен това кожата може да бъде всичко: рокля риза, дъждобран, костюм, гащеризон и др. Дизайнерите са подготвили големи нови предмети за жени – никой не може да остане настрана! Ако отложите покупката на кожени неща – е време да си купите двойка!

Буйни ръкави

Основни тенденции 2021: Изберете нещо

Не се страхувайте да опитате ново – вместо класически правилни ръкави, смело избирате блузи с буйни. Дизайнерите изглеждат очаровани от създаването на блуза с ръкави от цилиндри и фенери, тъй като те се отдалечават от сезона през сезона. Между другото, такива ръкави могат да бъдат намерени не само в блузи, но и рокли.

Задвижване

Основни тенденции 2021: Изберете нещо

Да, замърсете, който прави момичето по-тънък и изтънчен, все още в тенденция! Чувствайте се свободни да купувате обемни ризи, дънки, палто. Но има едно правило – така че да не бъде подобен на „барел“, комбинирайте – например, ако носите насипна риза, правите дънки са подходящи и ако върха в плътността, тогава можете да носите джинси или банани.

Плажени дънки

Основни тенденции 2021: Изберете нещо

Вече сте забелязали как модните пазачи гладко „излязоха“ от кожата и избраха дънките-глина? Сега повече момичета ги изберат – никой не иска да заобикаля тенденцията на главата 2021. Но има едно усъвършенстване – дънки трябва да избират спретнато извирание, а не тези, в които няколко души ще се поберат.

Брилянтна тъкан

Основни тенденции 2021: Изберете нещо

Не сте си купили блестяща блуза? Време е да се коригира! Не е необходимо всеки ден да ходите в блестящи тъкани, те могат да ги носят само на празници – например, изглежда страхотно, блестяща блуза с кожени панталони или пола, най-важното е, че изображението не изглежда вулгарно. Ти ще се справиш!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Yulian

    ново и предизвикателно! Какви промени очаквате да видите в света тази година? Каква роля ще играе технологията? Има ли някакви ключови събития или трендове, които ние трябва да следим? Бихте ли споделили вашите виждания и прогнози за 2021 година? Благодаря предварително!

    Отговор
  2. Kristina Ivanova

    Искам да попитам вашето мнение относно основните тенденции за 2021 година. Моля, споделете какво бихте избрали, ако трябваше да изберете нещо от тези тенденции. Каква виждате светлина в новата година? Чакам с нетърпение вашия отговор!

    Отговор
Добавяне на коментари