...

Тези взаимоотношения са обречени: мъжете критикуват акта на жена, която е имала слабо преобладаващи продукти

Потребителят Редит под псевдонима Трапатроппа публикува снимка в мрежата, на която лошо изложено от момичетата си в хладилника. Изложба и впечатляващи мъже се съгласиха, че тези отношения са обречени.

Очевидно момичето дойде от магазина и не е имало време да се разложи продуктите. Нейният приятел, вероятно реши да преглътне, причинявайки го в „Нежсенския“ акт.

Тези взаимоотношения са обречени: мъжете критикуват акта на жена, която е имала слабо преобладаващи продукти

Мъжете предложиха човек да напусне приятелката си

Реакцията е неочаквана, вероятно за автора на публикацията. Виждайки в фотопацитетите, стоящи в хладилника, мъжете започнаха да съветват потребителя да напусне едно момиче. Както се оказа, авторът на пощата помоли момичето да премахне покупките в хладилника, но тя не ги разлагаше, но просто поставиха пакети.

„Банята й вероятно изглежда много лоша“, „тези взаимоотношения са обречени“, „нека обещае, че той не иска да започва деца“, такива коментари остави потребител.

Много мъже преброили момичето много мързеливи. Пощата прочете двете жени, и той ги накара да си спомнят „греховете“ на техните хора. Онези, които започнаха да критикуват момичетата си, също са открити: Възлюбеният на един потребител не знае как да отвори люспи, а другото момиче хвърля боклук в мивката.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Petrov

    Какво може да бъде причината за мъжете да критикуват жените за акта на пазаруване, включващ слабо преобладаващи продукти?

    Отговор
Добавяне на коментари