...

Сапун тоалетни & # 187 +: Sands каза защо започва кариерата си

Дмитрий Песков – Съпруг на олимпийския шампион в лед Танци Татяна Navka. Той е интервюиран от Владимир Соловов за канал YouTube, в който говори за трудния начин за успеха на Navka.

Жената изобщо не е родена с „златна лъжица в устата“ и всичко прави свои собствени усилия. Такива случаи вдъхновяват хората увереност, че всичко е възможно, най-важното е вярата в себе си и хватката.

Сапун тоалетни & # 187 +: Sands каза защо започва кариерата си

„Жена ми не е бедна, но не винаги е така“, споделиха пясъците с блогър

Пясъците казаха, че съпругът му – Татяна Нава – жена е била осигурена, но в името на успеха тя подобрява. Работил е от ранна детска възраст, която се скита по света. Имаше време, когато Navka отиде да живее в Америка с бившия си съпруг. И не съжалявах.

Шампионът все още е благодарен на Америка, за да й даде: тя получи пари за тоалетни на сапун и дори половин леглото. Според Песков, на заплата, тя може да си купи няколко панталона от Левис и да отиде в McDonalds да яде. Живееше в Америка бедни, но все още благодарна на страната за безценен опит.

Съпругът Navka твърди, че красивият й живот е малко, защото Таня прекарва цялото си време за работа. В Америка тя живееше заедно с бившия съпруг Александър Жсулин – чифт предизвикателства в Съединените щати и даде реч. В същото време те имаха дъщеря.

Татяна живееше, не горяше – семейството й juts в едностаен общ. Но тъй като момичето стана гъвкаво и артистично, тя й помогна, когато тя дойде да учи в гимнастическата част. От това и начинът й започна да успее.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Dimitrinka Ivanova

    Защо Сандс реши да започне своята кариера с производство на тоалетни сапуни? Има ли някаква специална причина или вдъхновение, които го подтикнаха да избере този бизнес?

    Отговор
Добавяне на коментари