...

Диетолог, наречен продукти, които ще помогнат на достатъчно

NALLEY SHI-INHA’S Nutlitivition’s разказа как използването на определени продукти можете да подобрите мечтата си.

Диетолог, наречен продукти, които ще помогнат на достатъчно

Продуктите помагат за получаване на достатъчно

Според диетола, преди всичко е необходимо да се забрави за храна преди лягане – можете да направите лека закуска, но не и да композирате. Изключване на висококалорична храна, както и кафе и всички кофеинови продукти.

Но мнозина правят друга грешка – отидете да спят на празен стомах. Материалът е сигурен, че вечерният глад може и дори трябва да удовлетвори! Плодовете или киселото мляко с ниско съдържание на мазнини ще бъдат перфектни.

Salley Shi-Invative твърди, че хората, които използват мляко, пуйка, яйца, сирене и ядки могат да се похвалят със силен сън – продукти, съдържащи триптофан.

За да подобрите съня си и да бъдете енергични сутрин, диетолог препоръчва да се консумират риби, ядки или яйца.

Ако имате проблем с обрив, опитайте се, включително зърнени храни, месни и млечни продукти. Един диетолог съветва да се яде няколко киви преди лягане – този плод помага бързо да спи.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Simona Georgieva

    наситено хранене. Какви са някои от тези продукти и какви са конкретните ползи от тях? Предполагам, че сезонните плодове и зеленчуци са включени, но има ли някакви специфични храни, които трябва да търсим? Има ли някакви наситени мазнини, които са полезни за наситото хранене? Бих се радвала да науча повече за балансираното и здравословното хранене. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари