...

46-годишният Ева Лонгория възхити феновете на зашеметяваща фигура в бански костюм

Фенове на Eva Longoria в Hiothe: 46-годишната актриса сподели снимка в бански костюм в своята страница в Instagram и разпаднаха с вградената фигура и бронзов тен.

Многобройни звезди фенове се възхищаваха на нейната преображение и попитаха как успя да хвърли допълнителни килограми.

46-годишният Ева Лонгория възхити феновете на зашеметяваща фигура в бански костюм

Връщане на „горещи неща“

След раждането на сина на Сантяго през 2018 г. изпълнителят на ролята на Габриел Солис в култовата серия „отчаяни домакини“ за дълго време не успя да се върне във формата – актрисата, известна благодарение на съблазната фигура, беше в Не бързаме да отслабнете, придобити по време на бременност. Таблоидите и увреждащите безмилостно обсъждаха външния вид на новата мама, като мълчаливо заявява, че времето й мина, и че сега тя е само ролята на магнитудата.

Но актрисата не се поддаваше на провокации. И първите месеци на майчинството, тя се приготви в ловците си и постави целта да върне фигурата – и, както може да се види от снимката, публикувана от EVA на страницата в Софос. Мрежи, които тя успяваше. На снимката, направена по време на слънчевия празник в чест на съпругата й Hosé Baston, изгарянето на брюнетка е осмивало в снежнобял бански и гордо демонстрира тънка талия, отдавна оголени крака и ярък маникюр.

Феновете побързаха да духат актрисата от комплименти и попитаха как успя да се върне в старата форма. Отговорът може да бъде намерен в други мнения на латински красота: тя почука на мини-трамплин, променливи упражнения с йога, пилатес, управление и власт. Според актрисата тя вече не може да живее без верен трамплин. Както виждате, без липосукция, прекрасни диети и магически хапчета. Искам тяло като звезда? Ще трябва да се потим!

46-годишният Ева Лонгория възхити феновете на зашеметяваща фигура в бански костюм46-годишният Ева Лонгория възхити феновете на зашеметяваща фигура в бански костюм46-годишният Ева Лонгория възхити феновете на зашеметяваща фигура в бански костюм

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Borislav Kolev

    „Ева Лонгория възхищава се с прекрасна фигура на 46 години! Как успява да запази тази зашеметяваща форма и има ли тайни за споделяне с нас?“

    Отговор
Добавяне на коментари