Италиански споделен, който вижда загадката на руските жени

Италианският Джани Бунън пише книга „Как да се ожени за руска жена“. Книгата с това име, публикувана в Италия, дава съвети на чуждестранни кавалери, как да завладее сърцето на красотите от Русия.

Тя отговаря на много въпроси: „Как да завладеем руския?»“ Какво очаква тя от роман с чужденец?“Какви мъже харесват руска жена“? и други. Нека да разберем, че авторът мисли за руските жени.

Италиански споделен, който вижда загадката на руските жени

Каква е мистерията на руснаците?

Според италиански, на първо място, руските жени привличат женственост. Въпреки работата, те знаят как да останат жена и са готови да вземат за домакинствата.

„Елегантност, поведение, за да се държи … Руските жени знаят как да бъдат жени, а мъжете мъже“, споделен Джани, споделял.

Авторът каза, че в Европа вече няма граници между етажите. Жените напомнят на хората, поради това, което мъжете са трудни да намерят подход към тях. В допълнение, европейските момичета са неспокойни – те непрекъснато се борят за нещо.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Какво конкретно прави руските жени да се появи загадката за Италианските сподели?

    Отговор
Добавяне на коментари