...

Психолозите обясняват защо руските жени предпочитат да се срещат с по-възрастните мъже

Руските психолози са намерили обяснение за женското поведение, в което Дамите предпочитат да се срещат с по-възрастни мъже. Резултати от проучването, публикувани във Федералната преса.

Специалистите заявиха, че руснаците в по-голямата си част предпочитат мъжете от няколко години по-възрастни от себе си, а причината за това е В трудни отношения с бащите. Или засяга най-евтино в тази връзка, или липсата на баща, ако момичето е израснало в непълно семейство. Но така или иначе, факторът на възрастта става основен атрактивен фактор.

Психолозите обясняват защо руските жени предпочитат да се срещат с по-възрастните мъже

Има няколко причини. Жените избират мъже по-възрастни, защото Такъв партньор може да бъде по-отговорен, Той има определен живот и интимен опит и достатъчно ресурси, за да бъде удобен до него.

Напълно подчинените в отношенията се съгласяват младите момичета, които Нарасна без бащата. По този начин те компенсират липсата на мъжко влияние върху живота си в детството.

Психолозите обясняват защо руските жени предпочитат да се срещат с по-възрастните мъже

Като цяло, такива съюзи са доста хармонични, казват експерти. Най-важното е, че те уреждат най-много любовници.

Без значение колко готин и мъж за жена – Винаги потенциален баща на децата си. И е важно разликата във възрастта да не става бариера пред щастливия родител.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Интересно е да се разбере какъв е научният аргумент зад предпочитането на руските жени да се срещат с по-възрастни мъже. Какви са причините и факторите, които влияят на тяхната предпочитане и дали това има връзка с културните или социалните стереотипи? Защо именно по-възрастните мъже са привлекателни за руските жени? Има ли връзка между това предпочитане и обществения контекст, в който живеят? Надявам се да можем да разберем повече за тези интересни фактори.

    Отговор
Добавяне на коментари