...

Психолозите разказаха защо руските жени обичат да гледат серията

Клиничните психолози се опитват да намерят причината за голяма любов на руските жени на сериалите. Докато по целия свят ентусиазмът на телевизията започва да намалява рязко, серията в Русия не излиза от мода.

Жените са готови да поемат всички творения на директорите, а дори и дори високо професионално качество.

Психолозите разказаха защо руските жени обичат да гледат серията

Констатациите на специалистите бяха разочароващи. Те заявяват, че руснаците предпочитат да живеят собствения си живот с проблемите и изразяването им, но непознати, светли, интересни, в които са толкова страсти и пръски.

Жените като дрехи се опитват да съдят на героите на поредицата и да гледат себе си – независимо дали седят красиво, независимо дали седи красиво, е удобно.

Социологическо проучване, проведено в рамките на изследването на въпроса, показва, че повече от 53% от дамите предпочитат свободното си време за любимия си телевизионен сериал всеки ден, а 76% от красивите секс представители ги наблюдават поне веднъж a седмица.

Психолозите разказаха защо руските жени обичат да гледат серията

Психологът Михаил Конна обясни, че можете да говорите толкова, колкото искате да говорите за ползите от активната почивка, но жените, чийто доход не им дава статут на богати хора, ще предпочитат серията. Пред екрана, на който се развива историята на любовта, живота, семейството, една жена забравя за неговите проблеми, започвайки активно съпричастни герои.

Така че оставя реалността, която по някаква причина не е твърде доволна.

Най-податливи на любов към серията жени, които имат Няма възможност да промените реалността си – Няма достатъчно пари за това, време, няма надежден сателит, планове и мечти не се прилагат.

Психолозите разказаха защо руските жени обичат да гледат серията

Трябва да се отбележи, че серията не мисли – Тя поставя готови изображения, И това е основната причина, поради която дамите не оставят от тяхната реалност без животни, например в книги или рисуване.

В същото време страстта към сериите е доста опасна, казват експерти. Тя увеличава вероятността от затлъстяване, депресия, намалени интелектуални способности.

В допълнение, лицето, за което телевизионният екран е най-добрият приятел, В живота губи комуникативни способности и лишава истински приятели.

Психолозите разказаха защо руските жени обичат да гледат серията

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radoslav Georgiev

    Защо точно руските жени обичат да гледат серията? Възможно ли е това да е свързано с определени културни или социални фактори? Чуха ли психолозите за тази предпочитана от руските жени форма на развлечение и анализират ли я? Има ли някаква психологическа експертиза или научно проучване върху това явление? Бих искал/а да науча повече за тази тема.

    Отговор
Добавяне на коментари