...

Психолозите разказаха как една жена не се превръща в ломбер и не става зъл леля

Често руските жени се оплакват от умората. Те са уморени от работа, от постоянни домашни проблеми и притеснения. Те често искат да хвърлят всичко, миришат на морето, но не винаги е възможно да го направите.

Психолозите разказаха как една жена не се превръща в ломбер и не става зъл леля

Разбираемо е и желанието на жените от всяка възраст имат много силно мъжко рамо, в което, ако е необходимо, можете да плачете и да се оплачете. И такова рамо не е всеки, и затова уморените жени са принудени отново и отново бързат в битка – да решават проблеми, да правят пари, да дръпват децата, да приемат отговорни и важни семейни решения.

Кръгът се затваря и жената няма време да забележи, както до 35 години, а още преди, превръща се в пиян кон, огорло и нервна леля.

Като се има предвид обхватът на тази катастрофа, психолозите решиха да дадат няколко полезни съвета на жените, как да предотвратят такива събития за облекло. И тези препоръки не се отнасят до дори онези, които все още са в началото на пътя от сладко момиче на зло леля, и тези, които са достигнали почти или стигнали до финалната линия.

Пътят е възможен, но само без остри движения, на етапи.

един. Научете се да слушате себе си

Преди всичко трябва да се научите да слушате собствените си желания. Ясно е, че жената е свикнала да живее в името на другите, за да изпълни определена работа, за да гарантира доброто им, но сега е време да се запитате честно и дали е необходимо за вас. Колкото по-силна, жената е „разчупващ кон“, толкова по-малко нейните желания.

Психолозите разказаха как една жена не се превръща в ломбер и не става зъл леля

Но трябва да се опитате да отговорите на въпроса какво искам за себе си. Започнете психолозите препоръчват с малки радости – топла вана, чаша кафе в пълна тишина, бонбони преди лягане, да изпрати съпруг на разходка с деца и сън. Постепенно желанията трябва да станат все повече и повече, но най-важното е да се движите напред именно постепенно.

Психолозите разказаха как една жена не се превръща в ломбер и не става зъл леля

2. Влюбвайте се в себе си

Не спестявайте себе си, а именно обичате и покажете грижата си. Започнете правото да ядете, да ходите, да поемете собственото си тяло и скоро ще ви отговорим напълно. Този елемент трябва да се дължи на саморазвитието. Дали някой хобита, четене, рисуване или музикация – не забравяйте да го намерите време.

Ще бъде ваше време, че не можете да жертвате за никого.

Психолозите разказаха как една жена не се превръща в ломбер и не става зъл леля

3. Закон за старта

Тази препоръка се разбира буквално – ако не започнете да променяте нещо в живота си, никой няма да дойде и няма да промени нищо. Опитайте се да не бързате. Всяка вечер преди да си легнете, независимо дали се оказа днес, за да обичаме себе си и да слушате себе си. В основата на всяко действие трябва да лъжете съзнателното си решение да промените живота си.

Жена, която се превръща в крехък кон, не може да обича себе си, тя не харесва другите. Тя прилича на жертва и един от тях искрено мисли. Живейте живот от позицията на жертвата – не най-добрият избор. Може би е време да промените всичко сега.

Психолозите разказаха как една жена не се превръща в ломбер и не става зъл леля

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristina Georgieva

    Може ли да обясните подробности какво точно психолозите споделиха за това как една жена избягва да стане ломбер или зъл леля? Има ли конкретни съвети или стратегии, които препоръчват относно това?

    Отговор
Добавяне на коментари