...

Как да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутати

Момичетата с дълги крака са определено щастливи. Те могат да носят дрехи и обувки. Но какво да правим ниско настроени момичета, които не надвишават 170 cm. Хест? Отговорът е очевиден – да използвате Lifehaki и да се придържате към определени правила. Ще трябва да запасите елегантна каишка, панталони с претоварена талия, обувки на висока платформа и други неща – те ще ви направят визуално по-горе. Проверка?

Как да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутати

Какво не може да се носи и какво може?

Преди да закупите неща, удължаващите крака, да научите, от които тя струва категорично да откаже.

Обувки

Противопоказан: Затворени обувки за езда и сандали

Как да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутати

Обувките и сандалите със затворено езда са противопоказани не само за ниско растежни момичета, но като цяло, без изключение. В допълнение, те визуално скъсяват крака, те също са слабо комбинирани с поли и рокли. Ако обичате да носите половин ботуши с пристигането на студени дни – дайте ги, ако не искате да ходите.

Как да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутатиКак да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутатиКак да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутатиКак да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутатиКак да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутати

Мога: Платформени лодки и сандали

Момичетата нисък растеж трябва да помните едно правило: избиране на бежови лодки на косата, винаги оставате в печеливша.

Кейт Мидълтън обича да носи Espadrili, а не и добре. Те визуално правят крака по-дълго и с тях можете да комбинирате различни дрехи: рокли, стегнати дънки, поли.

Как да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутати

Облекло

Противопоказан: Дълга „тежка“ рокля

Трудно е да се противопоставяте на покупката на дълга красива рокля, особено когато съблазнява в магазин на манекен. Но ще трябва да направите това. Ниските момичета, които искат да създадат романтичен образ, могат просто „да се удавят“ в дълга рокля от тежка тъкан, да се загубят в неговите елементи: завеси или гънки. Изберете само модели от течащи тъкани.

Как да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутати

Мога: Вертикални ивици

Вероятно многократно сте чули, че вертикалните линии правят фигурата по-тънък – това е капиталова истина. През 2020-2021 година. Ивитираните якета и жилетки, кожени палта и райета са все още подходящи. Дрехи с линии, където първоначално бит райе, е представен в колекциите на Dolce & Gabbana, Jonathan Simkhai, Vionnet, Fendi.

Полезен съвет

Да изглеждат по-горе и по-тънка, да използват прости техники. Ако купувате панталони или дънки, обърнете внимание на моделите с претоварена талия.

И дори по-добре, ако панталоните ще бъдат вертикални ивици.

Поставянето на дълга пола, хвърляйте кратко яке или яке на раменете, сякаш го хвърлихте, за да се затопли с пристигането на есента.

И, напротив, поставяйки мини полата, тя няма да бъде излишна да бъде дълга яке. Нищо не е толкова визуално по-дълги крака като чорапогащи в тона на обувките. Най-доброто решение – бежови чорапогащи и лодки на косата от същия цвят. Богати цветове, особено черен, също перфектно удължават дъното. Ако партията се опитва и искате да погледнете улов – преназначете нещо друго с брилянтни панлили, те са забележимо скъпи крака.

Как да визуално удължавате краката: най-добрият съвет от модни депутати

девет

Снимки

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 4
  1. Vasil

    Как мога да визуално удължа краката си по най-добрия начин, според модните експерти?

    Отговор
  2. Reneta Georgieva

    Какви модни техники могат да помогнат за визуално удължаване на краката?

    Отговор
    1. Kuzman

      За визуално удължаване на краката могат да помогнат някои модни техники като изборът на дълги панталони или поли, които стигат до пода, обувки с високи токчета, но не твърде плоски или прекалено високи, вертикални линии в дрехите или акцент върху талията, която прави краката да изглеждат по-дълги. Освен това, носенето на бижута край краката, като бижута на глезена или акценти на обувките, може също да създаде визия за по-удължени крака.

      Отговор
      1. Zlatan

        За да изглеждат краката по-дълги, може да се изберат дрехи и обувки, които издължават силуета. Дългите панталони или поли се препоръчват, защото стигат до пода и правят краката да изглеждат по-продължителни. Обувките с високи токчета също ще помогнат за удължаване на краката, но трябва да се внимава да не са твърде ниски или твърде високи. Вертикалните линии в дрехите или акцентът върху талията също могат да създадат визия за по-дълги крака. Допълнителен акцент с бижута край краката, като бижута на глезена или декорации на обувките, може да подчертае удължените крака.

        Отговор
Добавяне на коментари