...

Стара жена на 50: Защо руските жени изглеждат по-стари от техните години

Ние сме свикнали да се чудим как жените изглеждат красиви за 50 в Европа и САЩ. Каква е тяхната тайна? Възможно ли е да погледнете и да останете млади и с блясък в очите? В Русия жените, които са запазили красота и младежи след 50 единици. Какъв е проблемът?

Стара жена на 50: Защо руските жени изглеждат по-стари от техните години

Експертите се обадиха на причините, поради които жените след 50 губят привлекателност

Ако все още не сте взели правилото, за да посетите постоянно зъболекаря – поправете го. Никога не правете пари за избелване и лечение на зъби. Проблемът със зъбите в Русия е най-често срещан, тъй като заплатите на средния човек нямат услугите на зъболекари. Плащането за жилищно настаняване и комунални услуги нараства, продуктите в магазините стават все по-скъпи – тук не е на холивудска усмивка. Въпреки това, не забравяйте да се грижите за зъбите си и поне да елиминирате изрични дефекти.

Започнете да играете спорт – ненужни килограми не рисуват никого. Включете във вашата диета повече зеленчуци и плодове.

Често руснаците грешат дрехите. Почти всички жени мислят: „Аз не съм млад и ще гледам нелепо“. Жените спират да гледат своя стил, да направят грим, да изберат откровено ужасни дрехи. Никой не ви принуждава да носите тийнейджърки мини пола, но защо вместо болохонидна риза да не си купя стегната, красива форма и по-светла блуза?

Руските жени почиват почти не знаят как работят сутрин до вечерта, а след пристигането вкъщи грижи за децата и това, което е още по-интересно – възрастни съпрузи. Не забравяйте, че останалото е много важно, ако се чувствате хронична умора, стрес – незабавно коригирайте живота си! Защо тази вечер не е в стопания, но отидете на кино и се забавлявайте от душата? Просто пуснете всички опасения и отпуснете – отпуснете се нормално!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Velin

    Защо предполагате, че руските жени изглеждат по-стари от техните години? Има ли някаква конкретна причина, или това е само вашият личен впечатление? Искам да разбера каква информация ви доведе до това заключение.

    Отговор
  2. Yoana Dimitrova

    Здравейте! Разбирам, че имате въпрос относно външния вид на руските жени. Възможно ли е възрастта им да се усеща по-стара в сравнение с други жени? Вероятно са налице няколко фактора, които може да обяснят това явление. Може би стила им на обличане или грим, поддържането на кожата или възможно е културата и възпитанието да играят роля. Бих искал да чуя вашите мнения и да споделите своята перспектива по този въпрос.

    Отговор
Добавяне на коментари