...

Моделът разкри тайните на идеалните снимки на инсталацията

Гледайки в InstakraSavitz, изглежда, че тези момичета са много щастливи: не всеки има такава стегната фигура, красива коса и точно лице, като тях. Но, както се оказва, цялата тайна е в правилното осветление и поза.

Моделът разкри тайните на идеалните снимки на инсталацията

Модел от Дубай – Дана Меро, поеха смелостта да демонстрира в Instagram, както всъщност, момичетата успяват да постигнат перфектни снимки.

Крак

Моделът разкри тайните на идеалните снимки на инсталацията

Моделът каза – ако искам краката да изглеждат по-дълго и по-тънък, дори Photoshop не се нуждае. Картината показва, че преподаваните просто са извадили задните части преди, което скрива „ушите“ на бедрата.

На различна картина тя направи по същия начин – дръпна тялото и подхвана краката си напред – първо, такъв трик прави фигурата по-тънка, на второ място, краката изглеждат по-дълги.

Стомах

Моделът разкри тайните на идеалните снимки на инсталацията

Ако получите долната част на гърба, как магьосникът ще изчезне на стомаха. Друга тайна не е да се „изравнят“ всички крака, без ръце на всякакви повърхности, като приемат неудобни пози.

Taper убеждава мозъка му: „Вие заслужавате тези портрети какво харесвате. Реални или оцветени – като искате „.

С помощта на хитри приемници можете да постигнете отличен ефект, но си струва да се заблуждаваме и други? Какво е интересно, смартфонът има широк ефект, затегнат изображението в центъра. Тя може да бъде полезна за снимане.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Petrova

    Как моделът успява да разкрие тайните на идеалните снимки на инсталацията? Споделя ли техниките и триковете, които използва, за да постигне перфектните кадри? Има ли специални настройки на камерата или следва определени правила за композиция и осветление? Интересувам се от детайли, които могат да помогнат на мен, като любител на фотографията, да подобря уменията си при заснемане на подобни инсталации. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари