...

Уау, каква красота! Били Алис се съгласи с франк фотосесия в бельо

Наскоро 19-годишният изпълнител Били Уилс убива фенове на промяната на представите си. Момиче, през цялото време, което се появява в обществото в торбести неща, се появи в съвсем различна светлина.

Били стана лицето на мода на британското списание. Преди онова, което феновете са били изумени – тя позирала в бельото!

Уау, каква красота! Били Алис се съгласи с франк фотосесия в бельо

„Харесвам тези снимки“, коментира американският изпълнител

Били Алш се съгласи да за първи път в живота си – тя знае как да изненада! За снимки тя поставя бельо, чорапи и обувки на петите – това, което перфектно подчертава нейната фигура.

Самият певец коментира: „Харесвам тези снимки. И аз обичах да участвам в фотосесията, „и добавих в неговия дух:“ Направете това, което искате, и когато искате, и всичко останало в ада!“

Уау, каква красота! Били Алис се съгласи с франк фотосесия в бельо

Франк снимки на Били, изложени в профила си в Instagram, и, както вече можете да предположите, феновете веднага се активират: „напред, кралица!““ Щастлив, че се чувствате уверени в тялото си „,“ тези снимки са огън!“

Но тези, които не харесват фотосесията на певицата – потребителите считат, че е загубила индивидуалност и стана като всички останали.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Kalin

    Какъв е мотивът зад фотосесията в бельо на Били Алис и Франк?

    Отговор
  2. Tanya Ivanova

    Вълнуващо! Искам да попитам дали това е професионална фотосесия или просто забавно изживяване между Били Алис и Франк. Значи ли, че ще има и други снимки от този момент?

    Отговор
Добавяне на коментари