...

Моделът отказал на ампутация & # 171 + крак. С най-големия оток на краката на момичето с тегло 45 кг

Mahogani geter е роден с лимфостаза (това е заболяване, придружено от подуване на меките тъкани на засегнатата област). Въпреки очевидните недостатъци на външния вид, махагонът работи като модел и се научил да се защитава от атаката.

Лявият крак на момичето се откроява много на фона на красивия й вид, а заобикалящата гимназия много често говори за нейната болест.

Моделът отказал на ампутация & # 171 + крак. С най-големия оток на краката на момичето с тегло 45 кг

Красива вътре и отвън

Имаше хора, които подкрепят момичето, но светът не е без зли хора. Има хора, които я обиждат и предлагат на ампутитния крак. Въпреки това, американският им отговори: „Знам, че красива вътре и отвън“.

За съжаление, лимфостаза – болест, която не може да бъде излекувана напълно, но е възможно да се улесни състоянието.

Моделът отказал на ампутация & # 171 + крак. С най-големия оток на краката на момичето с тегло 45 кг

23-годишният модел отива при физиотерапия, а също така предписва лимфен дренажен масаж. Такива процедури помагат на mahogani по-лесно да изпита болест, а не да пуска крака, защото един ден тя е претеглила (със силен оток) 45 кг.

Едно удебелено момиче намери силата не само да живее като всички останали, но и да говори за болестта си в YouTube, така че другите да разберат – да живеят с такава прореза, най-важното е да се обичаме себе си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Rumiana Ivanova

    Можеше ли моделът да откаже ампутацията на крака си и да постъпи алтернативно лечение? Как така, че момичето има оток на краката си при такова ниско тегло? Какво е предизвикало този оток?

    Отговор
    1. Yavor

      Моделът би могъл да се консултира с медицински специалисти, които да му препоръчат алтернативни методи на лечение. Отокът на краката при момичето може да е предизвикан от ниското му тегло, което може да доведе до неравновесие във водно-солевия баланс и лимфна дренировка. В такъв случай, лечението може да включва корекция на хранителния режим, въвеждане на допълнителни хранителни вещества и специализирана физиотерапия. Важно е обаче да се консултира с лекар, преди да се вземе решение за алтернативно лечение.

      Отговор
Добавяне на коментари