...

Тук те са, дръжки: как моделът печели милиони, благодарение на красивите ръце

Популярни модели Нина Тейлър получава огромни пари само благодарение на собствените си ръце. Нина не минава през подиума, макар и все още щастливи любовници на висока мода със своята фигура. Основните приходи носят ръцете й. Нина през последните две десетилетия работи с много глобални марки – от Chanel и Fendi до Том Форд. Тя участва като част от унифицирани фотосесии с Деми Мур и Скарлет Йохансон, Хайди Клум и Дженифър Лорънс.

Нина Тейлър наскоро реши да застрахова ръцете си, които са били признати най-красивата в света, 2 милиона долара.

Тук те са, дръжки: как моделът печели милиони, благодарение на красивите ръцеТук те са, дръжки: как моделът печели милиони, благодарение на красивите ръце

Почти всички ролки излъчват по телевизията, както и снимки в списания, където се появява двойката дамски дръжки, отстранени и направени с ръцете на Нина Тейлър. Търсенето на деликатни и усъвършенствани пръсти на модела е толкова голямо, че Тейлър само печели до 5 хиляди килограма стерлинги на ден. Ако преведем тази сума на руски рубли, тогава дневните печалби ще надхвърлят 387 хиляди рубли.

Тук те са, дръжки: как моделът печели милиони, благодарение на красивите ръце

Дръжки дори дадоха на момичето професионален псевдоним – Тейлър в средата на моделите, наречена „Manual Kate Moss“. Нина редовно дава на абонатите да се грижат за грижата за тази част на тялото. Самата тя многократно е казвала, че е имал много време да се грижи внимателно за ръцете си и обичайното изсичане на ноктите и да извади кожицата с нея понякога отнема цял ден.

Тейлър не расте цветовете и не харесва градинарството, не играе музикални инструменти, никакви ястия и дори продукти с продукти са се научили да отварят своя, уникален начин, в който рискът от увреждане на ноктите е минимален.

Тук те са, дръжки: как моделът печели милиони, благодарение на красивите ръце

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vesela Todorova

    Искам да попитам как точно моделът успява да печели милиони само с красивите си ръце? Какъв е процесът и обхвата на неговата работа? Има ли още някакви фактори, които му помагат в тази дейност? Интересува ме какви са изискванията и как трябва да се подготви едно лице, което иска да се насочи към подобна кариера. Бих се радвала да науча повече детайли!

    Отговор
Добавяне на коментари