...

Каква бъркотия тук е тук! American Housewife акции Почистване Концепция & # 171 + Fly Lady & # 187 + За 15 минути

Повечето от нас просто нямат време да се справят с домакинските задължения: трябва да нахраняте децата, да проверявате уроците, да изливате цветя и много повече. Домакините изобщо до ежедневно почистване, няма време и усилия.

Марла глупава – американска домакиня, измисли концепцията за „летяща дама“, според която само 15 минути.

Каква бъркотия тук е тук! American Housewife акции Почистване Концепция & # 171 + Fly Lady & # 187 + За 15 минути

15 минути за всяка зона

Не всички малки апартаменти, лесно е да се измият етажите. Някои живеят в домове или големи апартаменти, така че понякога голяма стая измиват достатъчно трудно.

Марла реши да сподели жилище за зони и всеки да плати не повече от 15 минути. Можете да почистите плочката или да разглобите в килера. Най-важното е, че цялата дейност се фокусира в една и съща зона.

Тъй като домакинята обяснява, основата на 15-минутно почистване е формирането на навици и управление на времето. След няколко седмици времето, според Марла, всяка домакиня ще научи как да премахне веднага, да се съсредоточи върху нещо: например, на измиване на шкафчета и ще започне да забелязва детайлите.

Американската жена също препоръчва да се отървем от всички развалини – той събира прах и психологически изцеждава – без ненужни неща, можете да видите как мислите станаха по-чисти. Garla съветва да постави таймер за почистване – това ще бъде толкова лесно за почистване.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Georgiev

    Казвате, че тук е една голяма бъркотия! Можете ли да обясните какво е American Housewife акции Почистване Концепция? И как се свързва с Fly Lady и За 15 минути? Бих бил интересно да науча повече за това. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари