...

Експертът каза как да се избегне изсушаване на кожата на лицето през есента

През есента кожата често страда от дехидратация поради сухота на въздуха, използването на топла вода и поради експлоатацията на отоплителни уреди. Суха кожа изглежда затъмнява и доставя дискомфорт поради бърза работа.

Diane Akkens е специализирана в грижа за кожата и каза как да решават проблема със сухата кожа бързо и най-важното, ефективно.

Експертът каза как да се избегне изсушаване на кожата на лицето през есента

Много течности и мазнини

През есен-зимния период сухата кожа е истински проблем за много жени, но ако вземете много вода за правилото (говорим за вода, а не за някаква течност. За всеки човек има своя собствена вода на ден в зависимост от нейното тегло) и ядене редовно протеини и мазнини, проблемът ще реши.

„Симптоми, потвърждаващи, че сте изправени пред проблем със суха кожа: усещане за издърпване, обелване, сърбеж, сив нюанс на лицето и тънките линии на бръчките“, казва експертът.

Ако всички тези елементи имат жена, тя трябва да коригира начина си на живот: по-рядко се взема душ (около 10 минути на ден, водата трябва да бъде топла), почистете лицето с мек инструмент преди лягане и редовно да овлажнява кожата.

Перфектен състав: тоник + серум + крем. Експертът вярва, ако изпълните проблем, може да възникне екзема.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Ivanova

    Какъв вид грижи за кожата на лицето препоръчвате през есента, за да я запазим хидратирана и предотвратим изсушаването й?

    Отговор
Добавяне на коментари