...

Това беше – станаха: където липсваше звездата на подрастващите филми Мери-Кейт Олсен и как изглежда сега

Мери-Кейт и Ашли Олсен – американски близнаци, известни с ролите си във филмите „две: аз и моята сянка“, „слънчева ваканция“, „мексикански приключения“ и други. Те постигнаха слава по-рано от съзнателната възраст, дебютирайки по телевизията на 9-месечна възраст.

Поради популярността си сестрите станаха една от най-богатите жени на планетата. Какво правят сега?

Това беше - станаха: където липсваше звездата на подрастващите филми Мери-Кейт Олсен и как изглежда сега

Създаване на дрехи

Сестрите на Олсен винаги работят заедно, било то дизайнерски проект или стрелба във филма. Колкото по-дълго те остават „една марка“, толкова по-силен има желание да покаже своята индивидуалност.

Мери-Кейт М Ашли Олсен на върха на славата си, отколкото просто не направи: освободени дрехи за масовия пазар, произведени кукли. Но през 2006 г. Мери-Кейт реши да „се откъсне“ от сестрата и да направи соло кариера във филм. След филма „Аз съблазнявам Анди Уорхол“, имаше и други, където тя участва без сестра.

След като актрисата получи значителна роля във филма „страшно красива“, но лентата се оказа неуспешна. Тогава Мери-Кейт реши да се посвети на любим човек за известно време – създавайки дрехи.

Сестрите вече имат марка на реда и решиха да се съсредоточат върху създаването на модерни неща. Тяхната марка е известна с облеклото с безупречно намаляване на минимализма. В едно от интервютата близнаци споделят: „Ние просто искаме да направим дрехи. Избрахме да не бъдем в светлината на прожекторите, но да правим това, което иска всеки от нас.

Сестрите Олсен и истината „влязоха в сянката“. Те не се държат в Instagram, не се появяват в шоуто и с цялото им състояние, което има милиарди, държани много скромно. Но, както знаете, пресата не спи – през 2015 г., Мери-Кейт Жената Оливие Саркози – всички научиха за това, но през 2020 г., 34-годишна актриса, подадена за развод.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Ventsislav

    Каква е причината, че Мери-Кейт Олсен липсва от подрастващите филми и как изглежда сега?

    Отговор
  2. Bozhidar

    Мери-Кейт Олсън изглеждаше много популярна в подрастващите филми, но малко се чува за нея в последно време. Някой знае какво стана с нея и как изглежда сега?

    Отговор
  3. Radostina Georgieva

    Къде можем да намерим информация за Мери-Кейт Олсен, звездата от подрастващи филми, и как изглежда тя в момента?

    Отговор
Добавяне на коментари