...

От филми до мода – една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тениски

Така се оказва, че не винаги на снимката на филма, образът на филма Хетероев се обмисля за най-малките професионални стилисти. Понякога случайното нещо, закупено за стотинка в най-близката комисия, прави невероятното – образува изображение, а модата започва да се променя.

Често нови констатации на гардероба влизат нашия живот само след като са показани в някакъв вид солиден паричен филм.

Идеята от екрана много бързо заема дизайнери на облекло и сега съм готов за нова колекция, в която, ако погледнете внимателно, можете да намерите нещо на позната болка.

Експерти от Московското училище за кино решиха да попитат, Какви филми имат радикално влияние И какви неща след като министър-председателят се появи в нашия гардероб.

Сведено яке

Че такова яке отиде при масите, всички ние дължим картина „Ледник Лентън“, Изстрел в САЩ през 1932 година. След това художниците на костюми не са прекалено много „отегчени“, вниманието се обръща само на женски изображения. За мъжете трябваше да се тревожат за самите актьори.

Жан Кроуфорд, който изигра основна роля в тази картина, шокира модните дизайнери – тя имаше странна фигура, раменете бяха по-широки от бедрата. Художниците помислиха и направиха специално за роклите си с широка линия рамене – това се появи V-силует, който бързо става култ и все още не губи значението си.

От филми до мода - една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тениски

Шапка с Третен

Такъв дует всички ние задължихме филма „Казабланка“, Изстрел в САЩ през 1942 година. Такива дъждобрани бяха извършени в онези дни само полиция и специални. Появата на Humphrey Bogart в такъв костюм в комбинация с шапка, произведена от фурор. След това изображението копира и повече от веднъж – по улиците и на екраните.

Smoktunovsky B „Внимавайте за колата“, Харисън Форд Б „Индиана Джоунс– Това е ехото на самия начин.

От филми до мода - една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тенискиОт филми до мода - една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тениски

Тениска и лоши момчета

Популярна сега тениска, която дължим филма „Savage“, Изстрел в САЩ през 1953 година. Marlon Brando се появи в кожа, капачка, очила и караше на мотоциклет, здраво създавайки в съзнанието на поколенията, което много образ на лоши момчета и лоши момичета. Моделът бързо прие не само убедени велосипедисти.

Преди това беше обичайно да се носи тениска изключително под ризата, а Бранто се появи без риза и шокира всички, защото тениската беше разгледана в онези дни долното бельо.

От филми до мода - една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тениски

Peignoirs с пера

Това нещо дойде в нашия гардероб след филма „Миналата година в Мариенбад“, Изстрел във Франция през 1961 година. В тази картина модерната индустрия не съжаляваше за силата, много идеи за Кинереев се превърнаха в основите на колекциите на облеклото. Коко Шанел работи от художника в костюмите във филма. Тя, като птица в клетка, в Пенуяр с пера се втурва между съпруга си и любовник.

От филми до мода - една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тениски

Тюрбан и офорт

Модата за комбинация от несъвместима отиде при хората след премиерата на документална картина „Сиви градини“, Изстрел в САЩ през 1975 година. Главните герои са мама и дъщеря, по-рано от богатите, но след това станаха. Жените излизат с невероятни дрехи от носни кърпи, кърпи, затворени Лизин на ръководителя на турбаните, прорези.

Многослойни дрехи и комбинации от малки части са ехото на филма, който Forior е произвел в модерния свят.

От филми до мода - една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тенискиОт филми до мода - една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тениски

Женски стрела панталони

Дължим тази картина на дрехите „Ани Хол“, Изстрел в САЩ през 1977 година. Героинята копира образа на Уди Алън. Тя трябва да изглежда нелепа и иронична, но по някаква причина наистина харесаха дамите. След като тази картина за жени започнаха да шият панталони със стрели и костюми, които са много сходни с мъжете.

От филми до мода - една стъпка: какви филми преподават жени да носят панталони и тениски

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rumiana Georgieva

    Какви филми бихте препоръчали, които визуално и сюжетно отразяват модни тенденции и вдъхновяват жените да носят панталони и тениски? Има ли някой исторически или съвременен филм, който представя жените като силни и модерни, носещи тези облекла? Бих се радвала да науча за такива филми, които промотират равнопоставеността и модните тенденции в облеклото.

    Отговор
Добавяне на коментари