...

9 приложения на ежедневни уплътнения, които мнозина дори не разпознават

Ежедневни уплътнения – чудесно изобретение. Те струват на евтини и перфектно справяне с техните преки отговорности – да не говорим за факта, че повечето от тях са органични и не навредят на околната среда. И дори това не е всичко, което те се хвалят: находчивите и икономичните момичета са ги намерили много други приложения.

Тези съвети ще бъдат полезни дори и за тези, които не използват уплътнения, но редовно ги получава като подарък с женските списания, а също така редовно хвърля в боклук и не им намери достойна употреба.

9 приложения на ежедневни уплътнения, които мнозина дори не разпознават

Полезен спасителен живот за всички поводи

Както се оказа, уплътненията са многофункционални. С тяхна помощ можете да:

  1. Отървете се от потните петна в зоната за подмишница. Просто залепете едно полагане в блузата отвътре, и voila! Няма объркване на бизнес среща или дата.
  2. Отстранете козметиката. Ако няма салфетки или памучни дискове, уплътнението ще се справи перфектно с премахването на грима преди лягане.
  3. Премахнете лака за нокти. И това е.
  4. Потърсете Абсдин. Тънко ежедневното уплътнение може да замени мазилката или превръзката за известно време. Евтини, ядосани, стерилни!
  5. Да абсорбира неприятни миризми. Залепете се в обувките и забравете за потните крака и неприятните вкусове.
  6. Преместване на мебели. Като се придържате към краката на масата или дивана с лепкава страна нагоре, можете да предпазите пода от драскотини.
  7. Освежаване и ограждане. Разпалване на полагането в парфюм и го постави в чекмедже на гърдите – нещата ще бъдат лесни за миризмата.
  8. Избършете екрана. Независимо дали е компютър, телевизор, смартфон или таблет, ленти ще се справят много с прах и развод на всеки екран.
  9. Измийте пода. Това, разбира се, не е свързано с общо почистване, но за да изтрие мократа петна – най-много.

Кой би си помислил, че простите уплътнения могат да станат такива пръчици!

9 приложения на ежедневни уплътнения, които мнозина дори не разпознават

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kamelia Georgieva

    Моля, да извините, но имате ли списък с тези 9 приложения или може би можете да ги споделите? Любопитно ми е да науча повече за тях и как те могат да бъдат полезни! Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари