...

8 полезни приложения на кафето, които мнозина дори не предполагат

Според статистиката, всяка руска напитки средно 21 литра кафе на година. В същото време малко хора мислят за това какъв вид ползи могат да бъдат премахнати от поработените причини за кафе (ако попитате за тези кафееци, много от тях ще кажат, че може да бъде представено само и ще има о, погрешно!Чест.

Следващият път, когато се приготвите на чаша ароматно кафе, изберете отпадъците и вземете този списък с полезни приложения от предпочитаните – вероятно няма да изберете къде да започнете!

8 полезни приложения на кафето, които мнозина дори не предполагат

Правилните асистенти, пляснали и градинари

Човек за кафе – вид многофункционална магическа отвара. С него ще можете да го направите лесно:

  1. Прочистване на тялото. Mix ¼ чаша чудесни отпадъци, of чаша кафява захар и малко лимонов сок. Нанесете получения почистващ препарат на леко блестяща кожа с меки кръгови движения, оставете сместа да действа няколко минути и след това изплакнете с топла вода. Повторете процедурата веднъж седмично и се насладете на копринена и лъскава кожа.
  2. Средства от вредители. Ако сте измъчвани мравки, охлюви или охлюви, налейте маршрута им. За разлика от хората, те не толерират тази миризма.
  3. Изплакнете за коса. Кофеинът ги укрепва и стимулира техния растеж, което прави дебел от отличен естествен помощник за красотата на къдреците. Достатъчно е да я масира скалпе, а след това трябва да се измие, че косата става дебела и лъскава. Ако имате руса коса, бъдете внимателни: процедурата може леко да ги боя.
  4. Оръжия срещу лоши миризми. Поставете в хладилника на купчината с дебел и да се сбогуваме с лошите вкусове. Той може също да избърше ръцете след рязане на лук или чесън.
  5. Марината за месо. Благодарение на него месото ще стане по-нежно и по-вкусно. Да го приготвя, ще отнеме малко оцет, чесън, лук шалот, подправки и чаша вода.
  6. Почистване. Също така ще получи голям скраб за кухненска мивка или тенджера. Необходимо е да го използвате точно като всеки друг почистващ агент или течен сапун за миене на ястия.
  7. Фодар за растенията. Само няколко лъжици два пъти месечно и Voila! Вътрешните растения стават весели и великолепни, без никаква химия.
  8. Панацея от драскотини. Ако на мебелите се появиха неприятни драскотини на мебелите от тъмното дърво, нека ги запалим с памучна пръчица с дебел, да се изправим и внимателно да избърсваме с парцал.

8 полезни приложения на кафето, които мнозина дори не предполагат

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zhivko Ivanov

    Кои са тези 8 полезни приложения на кафето, за които мнозина дори не предполагат? Ще се радвам да науча повече за тях и как могат да ми помогнат в ежедневието. Благодаря предварително за информацията!

    Отговор
Добавяне на коментари