...

Експертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезон

Модните експерти анализираха предложенията за водещи дизайнери и извличаха изображение Перфектна чанта за предстоящия сезон. Дамски чанти, трябва да се отбележи, малко се подчиняват на логиката и общите тенденции и следователно този дамски аксесоар обещава да вдигне много изненади.

На първо място, торбите няма да бъдат изобщо, както сме използвали. За да не се сбъркате, ще трябва да се обърнете към нашата бележка. Стилистите предложиха няколко модерни и актуални възможности за предстоящия сезон.

Експертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезон

Миниатюрни торбички

Да, това са мини-чанти, които се появяват с Easy Hand Simon на пристанището на Jacmyus, което през пролетта взе и въведе света с размер на чанта с мач. Такива аксесоари започнаха да се появяват в други колекции.

През следващия сезон стилистите препоръчват да получат микро-торба изключително, за да го вземат със себе си към партита и тържествени събития. Мини чанти са с голямо разнообразие от геометрични форми, а до вечерта заедно с тях ще бъдат истински „акцент“, макар и нищо повече от самата кутия в нея, наистина не се поставят. Най-малкото практическа полза от придобиването, Стилистите съветват да изберете мини по-големи – размер с чаша. В такъв аксесоар можете да поставите поне малък смартфон.

Експертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезонЕкспертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезон

Геометрично

Ясната и строга геометрия в предстоящия сезон ще бъде важна не само в дрехите, но и в аксесоари. Безформените торбички се връщат в миналото, а сега само вие решавате, че повече като – кубична чанта, овална, триъгълна или шестоъгълна болест Венета.

Да, изображението няма да изглежда изцяло и е познато, но геометричните опции са много практични и затова пристрастяване ще мине бързо и безболезнено.

Експертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезонЕкспертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезонЕкспертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезон

Сгъване

Тази идея принадлежи на дизайнерите. До най-голямото им съжаление. Преодолените големи торби наполовина дойдоха с блогъри, а идеята бързо отиде при хората. Марките трябваше да направят творчески амбиции и да слушат „чашата на хората“. Сега в продажба има доста официални сгъваеми модели, които са получили неофициално име – „Оригами“.

Експертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезонЕкспертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезон

Тихо

Торби, наподобяващи кръстосана детска или ватирана палто на баба – нова и много обещаваща тенденция. Сега има много модели с „линията“. Изберете някой и не губите.

Експертите казаха на кои торбички ще бъдат в модата в новия сезон

Чанти „под Reptile“

Animalism няма да отиде никъде в предстоящия сезон, предупреждават дизайнерите. И следователно те продължават да излизат по улиците на дамите с торбички от превозни средства от превозни средства, наподобяващи кожата на реалните влечуги. Естествено, а не нито един влечуго по време на шиенето. Избор на такъв аксесоар, следвайте изкуствената кожа, за да бъдете надеждни, силни и висококачествени.

Мека кожа

Тази десет е есен – най-приятната. Така или иначе, на допир. За есента и предстоящите пролетни експерти съветват да изберете меки торби с определени цветови решения – шоколад и млечни нюанси.

Чанти с отпечатъци

Добре, кой каза, че трябва да сте скучни? Ако искате разнообразие, смело избирате за есенно-пружинна чанта с отпечатъци. Искате – в клетка или грах, искате – с цветни блокове или под графити. Можете да изберете Zoo Print, например под кожата на леопард или крокодилска кожа.

През следващия сезон експерти препоръчват да плащат специално Внимание в детайли. Минимализмът не губи позиции, но има алтернатива – замъци, ресни, пискюли, плюшени вложки. Всички в ръцете ви.

Малко странно, но с високо модни подиуми по улиците все още се движеха по едно и също време. Ако ви харесва тази опция, смело носим две различни чанти в цвят, размер или избираме теглото с по-малкия по-малък аксесоар към него.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    На кое време е „новият сезон“ за които торбички експертите говорят? Тук има много различни модни тенденции и сезони, затова е важно да се знае на колко време насочват коментаторите. Така ще бъде по-лесно да разберем кой вид торбички са в мода.

    Отговор
Добавяне на коментари