...

Експертът каза на какви знаци говорят за психологическата умора на една жена

Всички знаем каква е физическата умора и как психологическите прояви? Това беше решено да се каже на психолога Екатерина Езичева. В случай, че сте намерили име на държави, сигурно трябва да направите нещо – не напразно кажете, че светът около – нашето огледало.

Какво ще бъде отражението, ако умореният и изтощен човек го гледа? Очевидно не дъгата.

Експертът каза на какви знаци говорят за психологическата умора на една жена

Умората жена не може да спи и да се дразни от малките неща

Първият неприятен фактор в Катрин се наричала да се събуди след дълъг сън в бавно и лошо настроение. Други изглеждат за съжаление, „на надраскване“ и вероятно така. Но жената буквално вика вътре в себе си: „Помощ, аз съм морално уморен!“

Психологически уморената жена заспа за дълго време и „преследва“ в главата на различни видове мисъл. Дори и да заспи, по време на сънния период винаги ще се събужда, дори ако има всички условия за силен сън.

Ако една жена даде желание, тя не иска нищо – това е лош звънец. Време е да промените нещо! Също така очевидни фактори на умора: тенденция към федерация без причини и отказ за комуникация с хората. Всичко това може да бъде придружено от главоболие.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Коя са тези знаци на психологическа умора при жена, за които говори експертът? Как можем да ги разпознаем и как можем да помогнем, ако наблюдаваме подобни симптоми? Бихте ли споделили повече информация?

    Отговор
Добавяне на коментари