...

Тези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалети

Берлиндърс Гюнттър Крабаенхед и Брит Сая очевидно не е човек, който вярва, че животът завършва с пенсиониране. Дори и напротив: оставяйки заслужена почивка, стилна Kanya и Krabbenekhöft започнаха да живеят в тяхното удоволствие и станаха известни с целия свят благодарение на присъщата им елегантност, яркост и бодростност.

Днес 76-годишният Гюнтер и 70-годишният Брит стана неразделна част от културния живот на немската столица: без изложба и никакви представяне без тях, а да ги хване най-лесните на дансинга, където те известно танцуват, затъмняват дори млади и енергични.

Тези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалетиТези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалетиТези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалетиТези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалетиТези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалетиТези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалети

Живот във вашите правила

Преди да станете „дядо на Хипстър“ (така че той е наречен в интернет), Гюнтер работи като готвач и тайно мечтаеше за по-бляскав урок. След като се пенсионира, той най-накрая придоби кураж и позволил личния си стил да разкрива и цъфти в буен цвят. Той започва да работи като модел и става често срещан на най-модерните клубове на столицата – винаги в голямо настроение и в чаша шапка.

Брит беше танцьорката, а в продължение на много години се обикаляха в светлината, преди да се върне в родния град и да отвори нощен клуб там, като по този начин заслужава прякора „Големи дами от нощния живот на Берлин“. Благодарение на безупречните дрехи (които тя, между другото, рисува и шива), дива често се сравнява с легендарния Хепбърн.

Брит и Гюнтер по свой собствен пример доказват на своите връстници (и не само!) че най-важното в живота е настроение и самоизразяване. Добре, и стил на щипка.

Тези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалетиТези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалетиТези берлински пенсионери са станали икони на стил поради зашеметяващи тоалети

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Zhivko

    Какво ги вдъхновява на тези берлински пенсионери да следват модните тенденции с такава страст и да бъдат икони на стил?

    Отговор
  2. Kremena Georgieva

    Как успяват тези берлински пенсионери да имат толкова зашеметяващи тоалети? Разполагат ли с огромен гардероб или просто имат отличен вкус и стил? Може би имат тайния рецепт за изглеждане модерно и елегантно във всяка възраст? Бих била любопитна да разбера повече.

    Отговор
Добавяне на коментари