Експертите казаха какви миризми привличат мъжете

Много жени се стремят да намалят мъжете луди. Има различни причини за това: някой иска да се ожени, а за другите това е някаква игра, наречена „Влюбване“. Каквито и цели имате – експертите казаха на какви миризми особено привличат мъжете и какви жени.

Експертите казаха какви миризми привличат мъжете

Флорални аромати – най-приятните  

Една от най-големите продажби на продажби и парфюм продавачи във Великобритания реши да прекара проучване, в което взеха участие. Целта беше проста – да разберем какви недостатъци най-харесват жените в мъжете и мъжете при жените.

3978 мъже и 3743 жени взеха участие в експеримента. Може би за някого, резултатът от анкетата ще изглежда предсказуем и някой ще бъде изненадан. Какви миризми предпочитат мъжете и жените?

85% от мъжете са дадоха предпочитанията си на флорални аромати. Мъжете го смятат за приятна и привлекателна. 86% от жените са избрали дървени аромати, чийто герой се определя от бележките на пачули, сандал, кедър и други компоненти.

Но флорални аромати като не всички жени, някои са влюбени в миризмите на мъжете и ги прилагат за себе си. В този случай флоралните вкусове могат да бъдат променяни върху плодове – те следват веднага след флора в борбата за завладяването на мъжки сърца.

Също така беше установено, че кокосовите и цитрусовите миризми са най-малко харесвани от представители на силен секс.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Petya Koleva

    Кои аромати привличат най-силно мъжете според експертите?

    Отговор
Добавяне на коментари