...

Възрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалети

Г-н Бон и г-жа Pon – примерна японска двойка. Вече са били женени за 41 години, красивата дъщеря е повдигната … и всеки ден много внимателно да вземе своите тоалети, опитвайки се да направи цветовата схема и отпечатъците хармонизират помежду си. Те са живо доказателство, че можете да се наслаждавате на дрехите в абсолютно всякаква възраст!

Възрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалетиВъзрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалетиВъзрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалетиВъзрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалетиВъзрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалетиВъзрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалети

Модно взаимно разбиране

Виждайки, че техните пуснати форми са перфектно комбинирани помежду си, Цуяши и Томи Шки (Бон и Мон – техните псевдоними в интернет) решиха да отидат по-нататък и да започнат да образуват комбинираните лъкове. Те не носят едно и също нещо, но се движат в една посока на стила, като изберете подобни отпечатъци и цветове. Желаещи да вдъхновяват вашите връстници, забавна двойка ежедневно поставя снимка на дрехите си на страницата в Instagram и феновете на техния прост, но уютен стил всеки ден стават все повече и повече – днес в Tsoussi и Tom повече от 830 000 абонати!

Понякога възрастната дъщеря може, която някога е поставяла снимката си в интернет – и, разбира се, в подходящата рокля, се присъединява към тях!

Възрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалетиВъзрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалетиВъзрастната японска двойка е делистиране на интернет потребители с комбиниране на тоалети

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silviya Georgieva

    Възхищавам се от вашата японска двойка за тяхната свобода и усърдие да преодолеят социалните и културните граници. Искам да разбера повече за техния опит – как и защо използват комбинирани тоалети и доколко интернет играе роля в това? Каква е реакцията на околните хора и обществото към тях? Бихте ли споделили повече информация? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари