...

Възрастната съпруга на Гауген Солнев искаше да скочи от балкона. Сега тя рискува да остане в психиатрична болница за цял живот

Gaugugen и неговия 65-годишен съпруг – Екатерина Терешкович, редовни на шоуто Андрей Малахов на Федералния канал. Двойката в любовта е разделена на публиката проблемите на семейния им живот.

Изглежда, че новото издание скоро ще бъде освободено, защото Катрин се опита да скочи от балкона … Gaugugen за случилото се сподели с „събеседник“.

Възрастната съпруга на Гауген Солнев искаше да скочи от балкона. Сега тя рискува да остане в психиатрична болница за цял живот

„Станах затворен, не исках да ме пусна на турне“, оплаква се от Гоген на съпруга

Очевидци, записани на снимката, като Екатерина Терешкович се опита да се самоубие. Тя стоеше на балкона, силно изкрещя нещо и щеше да скочи. Минути по-рано, една жена говори с Gauguen по телефона.

„Нямам какво да кажа. Старата жена най-накрая отиде луда – коментираха запояващите.

Той добави още, че наскоро Катрин наскоро се е променил: тя стана затворена, тя не искаше да го пусне на турне. Мислех, че нейният очарователен и млад съпруг ще намери любовница.

Гоген й зададе въпроса: „Котка, ако не отида, ще ядем с вас?“

Вероятно Катрин искаше mogen да премахне обиколката и да остане с нея. Когато осъзна, че все още ще си тръгне, реши да скочи от балкона. Заради случилото се, една жена може да прекара последните години на живота в психиатрична болница.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Tanya Petrova

    Каква е причината за такова радикално поведение на възрастната съпруга на Гауген Солнев? Може ли да бъдат дадени повече подробности за състоянието й и събитията преди това? Вероятността да бъде преценена от психиатрична болница за цял живот е сериозно решение, но би следвало да се прегледат всички обстоятелства.

    Отговор
Добавяне на коментари