...

Дрю Баримор разказа за детството, прекарано в психиатрична болница

Трудно е да се повярва в него, но успешната актриса нарисува Баримор да се приземи в психиатрична болница, когато е на 13 години. Според актрисата, тя стои там година и половина и каза, че е в психиатрична болница с подаването на майка си.

Дрю Баримор разказа за детството, прекарано в психиатрична болница

„Прощавам й,“ Баримор е разделен

Когато Дрю Баримор беше на 13 години, тя беше трудна тийнейджърка. Отиде в клубове вместо училище и отвлече колата на майка ми. 46-годишната актриса признава, че е израснал тежко дете, така че тя разбира и прощава избора на майка си.

„Тя създаде чудовище, но не знаеше какво да прави за това. Аз наистина загубих контрол тогава, така че прощавам й избора. Вероятно тя не знаеше къде да поиска помощ, „каза актрисата на хората.

Също така, актрисата разказа за чудовищните неща, които се случиха с нейните и други пациенти в стените на Van Nuys психиатрични: „за безделие на хората, те хвърлиха мека стая или положени на носилка и вързани“.

Дрю Баримор разказа за детството, прекарано в психиатрична болница

Въпреки ужасите, че трябваше да мине, актрисата не е ядосана на мама: „Аз съм любезно към майка си. Чувствам се съчувствие и разбиране за нея – сподели Дрю Баримор. Това събитие обаче тя нарече най-ужасната си болка, която някога е преживял.

Сега тя има майка си в отношенията, всичко е наред. Майка прости дъщеря си всички бебешки грешки и дъщеря й признава, че това не е правилното и че помощта от страна на това време е необходима.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Това е много интересно. Бих искал да разбера повече за преживяванията на Дрю Баримор в психиатричната болница през детството й. Как това влияело на нея и как го преодоляла? Тя има ли някакви съвети за хората, които преживяват подобна ситуация?

    Отговор
Добавяне на коментари