Поддръжка на персонала отвори & # 171 + тъмна истина & # 187 + Запознанства

Намерете си Soulam, човек, с когото можете да говорите за всичко и нищо – може би идеята за поправка за мнозина. Жените и мъжете отчаяно искат да обичат и да бъдат обичани, да използват различни начини да намерят любим човек и най-лесният от нашите сайтове за запознанства.

Но се оказва, че тези сайтове имат „тъмна страна“, а администраторите й казаха за това. Те поставиха своите признания на Reddit.

Поддръжка на персонала отвори & # 171 + тъмна истина & # 187 + Запознанства

Развлечения или сериозни намерения?

Има мнение, че няма много сайтове за запознанства със сериозни намерения – най-вече всички търсят забавление. Според администратора броят на снимките на пенисите, изпратени на жени без тяхното съгласие, е ужасяващ. Друг служител сподели, че самият записа няколко профила, за да се забавляват.

Но повечето от всички бяха разстроени признанието, че сайтовете без разлика ще намерите любов или не – техните алгоритми са насочени към хората да плащат.

„Никой не ви гарантира, че ще се срещнете с някого на сайта“, обяснява администраторът. Един потребител посочи времето, в което мъжете и жените най-често са активни. Първото общува в допълнението главно след 22:00 часа, а жените предпочитат да отидат на сайта много по-рано.

И сега най-интересното, така да се каже за закуска! Един от сайтовете нае армията на „призраците“ в лицето на юноши от Русия, Франция, Украйна и Сърбия. Това създава видимостта на присъствието на местата на голям брой момичета. „На местата има много фалшификати“, споделяше тя друго лице, работещо в услугата за поддръжка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Galya Koleva

    Здравейте! Имам интерес към вашето предложение за поддръжка на персонала за запознанства, но не разбирам значението на „тъмна истина“. Можете ли да ми поясните какво искате да кажете с това изразяване? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари