...

Тайната на веселата сутрин: 4 навици, благодарение на която ще се почувствате сутрин весело и отпочинете

Знаете състоянието, когато не можете да излезете от леглото сутрин? Вие разбирате какво трябва да направите, но тялото се противопоставя. Мнозина са изправени пред този проблем, но има решение!

Тайната на веселата сутрин: 4 навици, благодарение на която ще се почувствате сутрин весело и отпочинете

Ако систематично изпълнявате това, което е написано тук, скоро можете лесно да ставате сутрин.

Пълен син

Ако лягате в 3 часа сутринта, гледате преди този телевизор и станете на 7 или дори 6 сутринта – можете да забравите за Вигор. Случва се, че хората нямат достатъчно време, така че нещата завършват през нощта. Е, трябва да промените графика.

Оптимално време за сън за възрастен – 7-8 часа. За да научите как да легнете рано – опитайте се да не зареждате мозъка си с информация, не виждайте новините в социалните мрежи и телевизията. И дори по-добре да дишате чист въздух преди лягане.

Няма повече 5 минути … „

5 минути се разтяга за 10 и 10 се превръщат в 30 … Ако вече сте се събудили и разберете какво трябва да станете – да го направите чрез „не мога“, в противен случай ще трябва да направите всичко „в движение“ че настроението се разваля.

Движение и ободряване напитки

Все още се изправихте „не мога?- Отлично. „! Сега преминете към следващата стъпка – преместване. Така че тялото е накрая будно, то трябва да бъде преместено: Направете такса или лека тренировка. Можете просто да получите от едната към другата страна.

Следващата стъпка (и много важна!) – Трябва да пиете любимата си напитка. Мнозина казват, че кафето е весело, но може би обичате чай? И той ще слезе. Това не стои сутрин, стомаха не са готови за тежка храна. Можете да пиете чай или кафе и да ядете няколко бисквити, овесена каша или банан (съдържа хормонална радост на diefomine).

Положителен на сутринта

Нищо не се събужда като слънчева светлина и мисли за приятен. Ти забелязал, че често е във филми родители, влизайки в спалнята на детето сутрин, разкривайки му завесите? И правилно! Когато лъчите на слънцето погледнат в спалнята, това е някак не искам да спя.

Вземете навика да участвате или да работите под любимата си музика (желателно е това да ви даде добро настроение и не причинява тъга).

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Koleva

    Какви са тези четири навика, които ще ми помогнат да се почувствам весел и отпочинал сутрин? Ще могат ли да бъдат лесно въведени в ежедневието ми? Каква е връзката между усмихването и отпочиването през нощта? Ще ми бъде интересно да науча повече информация и съвети относно тази тайна на веселата сутрин. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари