...

Bachelor & # 187 + Rachetova удари човек на любовник. Да обвинявам или не? Мрежата обсъжда какво се е случило

В центъра на Москва настъпи инцидент, без жертвите. Според полицията на пътната полиция, 25-годишната звезда на шоуто „Бакалавър“ – Виктория Коротов, удари мъж на кола, собственост на някакъв радима Шамшилов. Момичето каза, че бизнесменът е нейният съжителка, а самият Шамшилов не опроверява думите си.

Сестра Рагим Шамшилова твърди, че никога не е виждал до брат си, той е приличен семеен човек.

Bachelor & # 187 + Rachetova удари човек на любовник. Да обвинявам или не? Мрежата обсъжда какво се е случило

Пешеходецът е умрял на място

В нощта на 6 октомври Коротов се премества в Гелддваген, а на Бутузовския път стигна до инцидент. Всичко се случи в трагичен шанс – момичето просто не забеляза пешеходец, премествайки пътя на грешното място.

Ударът беше толкова силен, че пешеходците са починали на място. След това, което се случи в мрежата, започна да разбере кой е принадлежал на Gelendvagen, а други стартираха Flash Mob в подкрепа на Виктория. Заслужава да се отбележи, че Коротов е трезвен.

Под Huesteg # Викневиновна Коротов защитава своите близки и приятели, отбелязвайки, че тази трагедия няма да бъде, ако пешеходците са преминали на мястото. Съдът ще реши дали момичето е виновно в случилото се или не, но едно нещо е ясно: да преместите осемпосочната перспектива без светофари – много рискована стъпка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Koleva

    Здравейте! Бих искал да попитам вашето мнение относно следния случай: Имам приятел, който разбра, че неговата приятелка го изневерява. Той получи информация, че любовникът й го нападнал. Сега се чуди, дали да обвини любовника. Какво мислите? Благодаря ви предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари