...

Тина Канделаки се опитал през поделен костюм, отколкото да произведе Auror Online

45-годишният Тина Канделаки покани да участва в снимката. Водещ се опитал на съвместим образ, който е оценил много мрежови потребители.

Канделаки – жената е красива, че не е поставена върху нея – всичко за лице! И аз също се приближих до края на живота.

Тина Канделаки се опитал през поделен костюм, отколкото да произведе Auror Online

Стилен образ в костюм

Канделаки се опитал на себе си с двойно гърди блейзър с аксесоари и свободни, стесни към дънните панталони, подчертавайки вкуса на собственика си. Панталоният дует перфектно свързва черния връх, напълнен в панталоните и последното начало на стоманените черни лакирани лодки на токчета.

Образът на Канделаки се оказа брилянтен! Тя е била събрана от косата й в пакет, както в модата сега, направи грим с акцент върху очите и от бижутата взеха елегантни обеци пръстени.

Тина Канделаки се опитал през поделен костюм, отколкото да произведе Auror Online

Феновете не dremlut! Те веднага щедоха на телевизори комплименти: „Вие сте уверена жена!- Ти си просто несравним!- Тина – този цвят е твой, перфектно се случи!““ Огън!- Вие през годините имате всички „,“ възхищавам ви „.

Ако мнозинството смята, че цветът на четката на Candelak е подходящ – вероятно е така. Телевизионната звезда може безопасно да опита ярки цветове, всичко отива при нея!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vesela Todorova

    Може ли да разясните какво точно означава „опитал се през поделен костюм“ и кое е общото между това и Auror Online? Бих искал(а) да разбера по-подробно за връзката между Тина Канделаки и тази онлайн платформа.

    Отговор
Добавяне на коментари