...

Риана падна от скутера и удари лицето на асфалта: снимките на певците удариха мрежата

Robin Rihanna Nety (пълно име) – един от най-продаваните художници на всички времена. По своята сметка повече от 20 000 000 продадени албума и 60 000 000 сингъла! Риана има постоянни фенове, че инцидентът е възникнал, е много тревожен.

Риана падна от скутера и удари лицето на асфалта: снимките на певците удариха мрежата

Падна от скутер

Американски поп певец Риана в събота 5 септември падна от електрозареждането и удари лицето на асфалт. – Тя не можеше да устои, която я поведе към инцидента – съобщава хората. Папараци, ходене по петите на звездите, не можеше да забележи синини и синини по лицето на момичето.

Появява се слух в мрежата, която Риана отново стана жертва на Крис Браун, с когото тя е била във връзка, но не е така.

Певицата трябва да възстанови

Снимки Rihanna удари мрежата. Те са ясно видими натъртвания. Феновете бяха нарушени, защото през 2009 г. нейният бивш приятел Крис Браун нападна певицата. Той победи едно момиче в кола, за което е осъден на 5 години конвенция.

Риана падна от скутера и удари лицето на асфалта: снимките на певците удариха мрежата

Представителят на певицата побърза да успокои феновете на Риана: „Сега всичко е с нея с нея. В събота тя падна върху електролеолека и боли за асфалта. Тя бързо ще се възстанови.

За щастие, няма сериозни щети на поп певицата. Скоро тя ще се възстанови и продължава своите дейности.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Martin Ivanov

    Искам да разбера дали Риана е наред след падането си от скутера и дали е претърпяла сериозни наранявания? Снимките на певицата, които достигнаха до мрежата, изглеждаха доста ужасяващо. Доста съм загрижен и се надявам бързо да получим новини за нейното състояние.

    Отговор
Добавяне на коментари