...

Любимите руски женски обувки удариха списъците на опасни

Летните сандали на плоска подметка, които в Русия често се наричат ​​шисти, се оказаха да бъдат Опасни за здравните обувки на жените. Специалистите на Медицинския център на Wake Forest в Северна Каролина стигнаха до това заключение.

Те прекараха широкомащабно проучване и откриха, че в Шале човек човек трябва да огъне пръстите, за да запази маратовете на крака, да предотврати падането му.

Това води до промени в походката и изместване на точката на подкрепа.

Любимите руски женски обувки удариха списъците на опасни

Ако често носим такива обувки, експертите вярват, планар фаспусни моментите да се развиват, придружени от силни болки в петите и постепенно почистване на гръбначния стълб.

Но сандалите не трябва да бъдат изоставени, ако са любими обувки. Просто трябва да ги избереш правилно.

Така че няма здравословни проблеми на опорно-двигателния апарат, експерти съветват да купуват Модели, които при ходене могат да се огъват на едно и също място, където е крак.

Шилът трябва да се приема с мека и гъвкава подметка.

Любимите руски женски обувки удариха списъците на опасни

Не, според изследователите, поставете тези обувки, Ако трябва да прекарате цял ден цял ден, да се движите много и не трябва да шофирате в тях, защото един от чифт обувки може лесно да се забие между педалите на колата.

Любимите руски женски обувки удариха списъците на опасни

Добрата алтернатива може да бъде това лято Сандали на платформата, Такава модна надпревара от 90-те години, но този сезон е много подходящ.

Твърде високата платформа може също да представлява заплаха за здравето и затова е по-добре да се изберат платформи, чиято височина не надвишава 3 сантиметра.

Любимите руски женски обувки удариха списъците на опасни

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. tradmun

    модни тенденции! Но какъв е източникът на опасността? Стилът или лошото качество на обувките? Има ли някаква надежда за по-безопасен модел?

    Отговор
    1. Hristofor

      Източникът на опасността при модните тенденции е повече свързан с лошото качество на обувките, отколкото със стилът сам по себе си. Некачествените материали и лошото изработване на обувките могат да доведат до различни проблеми като наранявания, болки в краката и дори дългосрочни увреждания. За по-безопасен модел е важно да се инвестира в обувки от висококачествени материали и направени от утвърдени производители, които осигуряват подходяща поддръжка и комфорт за краката.

      Отговор
Добавяне на коментари